Red Dead Redemption 2 PC-re? Újabb elejtett utalás rá!

A tavaly ősszel PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelent (és azóta a Rockstar Gamesnek, továbbá a kiadó Take-Two-nak egyaránt kasszasikerként funkcionáló) Red Dead Redemption 2 még mindig nem jelent meg PC-re, de egyre inkább úgy tűnik, hogy a Grand Theft Auto V példáját követve itt is egy kicsit késleltetve, de meg fog jelenni majd a játék PC-n is, ami az első rész esetében valamilyen érthetetlen okból kifolyólag nem következett be!

Még 2018 júniusában írt a VG247 arról, hogy a Rockstar Leeds egyik programozója (aki 2016-ig dolgozott ott, korábban az LA Noire és a Grand Theft Auto V programozója is volt a profilja alapján) feltüntette PC-re is az akkor még meg nem jelent Red Dead Redemption 2-t is. Persze az illető lebukott, és le is vette a profiljából azt a bizonyos két betűt a platformok közül.

 

View post on imgur.com

Na ja, csakhogy a Reddit már megint talált egy jelet arra, hogy a Rockstar és a Take-Two csendben tényleg elhozhatja PC-re is a Red Dead Redemption 2-t. Nan Ma LinkedIn profilja () ugyanis szintén megemlíti PC-re a játékot – ő korábban a Rockstar Games Torontonál dolgozott közel hat és fél éven keresztül, mégpedig fizikával kapcsolatos programozóként. Korábban a Max Payne 3-on, illetve a Grand Theft Auto V-ön is dolgozott, majd egy VR-ral foglalkozó stúdiót alapított, aminek a neve Future Immersive. Erről is van egy kép, úgyhogy bedobjuk ezt, megismételve a mantrát, ami bizony tényleg igaz: az internet nem felejt…

 

View post on imgur.com

 

Persze az gyanús, hogy mindketten 2016-ig voltak jelen a Rockstar Gamesnél, és az is fennállhat, hogy AKKORIBAN tervezték, hogy PC-re is kiadják a játékot, és azóta meggondolhatták magukat, és már nincsen tervbe véve az, hogy átportolják a Western-kalandokat. (Valahol logikus is lenne, mert az első Red Dead Redemption sem jutott el végül PC-re, leszámítva persze az emulációt, ami lassan talpraáll…)

A Red Dead Redemption 2 tesztjét itt olvashatjátok.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu