[E3 2019] Halasztásra került a Dying Light 2! [VIDEO]

A Techland játéka nem fog az eredeti terveknek megfelelő időpontban megjelenni…

A Dying Light folytatása is a Microsoft E3-as konferenciáján bukkant fel, és bár a trailer és a képek nem rosszak, azért joggal van okunk húzni a szánkat: a Square Enix ugyanis nem tervezi az idei év során kiadni a Dying Light 2-t!

„A Dying Light 2 új trailere újabb szívfájdító betekintést ad A Városba, ami egy poszt-apokaliptikus, modern előörs egy sötét korban. Itt – tizenöt évvel a Dying Light eseményei után – az emberiség kiharcolja a létezését, miközben brutális frakciók harcolnak a hatalomért, és a megfertőzöttek a sötét épületekben és pincékben ólálkodnak az éjszaka eljöttéig, amikor is újra kisajátíthatják az utcákat.

A trailer bemutatja a játék főhősét, Aiden Caldwellt, egy megfertőzött túlélőt, akinek remek parkour képességei és brutális harci tudása értékessé teszi őt ebben az roskadozó metropoliszban. Aidenen keresztül a játékos erőteljes döntéseket fog meghozni, amik – miközben játszanak – formálni fogják a világot.

Új részletek is kiderültek a játékból, beleértve a dalszerzőt, amit Olivier Deriviere (A Plague Tale: Innocence, Vampyr, Remember Me, Assassin’s Creed IV: Black Flag – Freedom Cry) szerzett. Deriviere volt a felelős mind az új trailerben, mind az E3-as demóban hallható zenéért, és a teljes játékban is hasonló feladata lesz,” mondja a Square Enix sajtóközleménye. Mi azért kiemelnénk, hogy Aiden fertőzött karakter. Ez biztos hatalmas szerepet fog játszani a történetben, amin dolgozott a veterán, jól ismert Chris Avellone is. Ez még tuti csavarni fog a sztorin itt-ott…

És akkor itt, a legvégén elmondanánk a feketelevest: a Dying Light 2 nem fog 2019-ben megjelenni. Napra pontosan még nem tudjuk, hogy mikor, de időszakilag már belőhetjük az időpontot: valamikor 2020 tavaszán fog a zombis, túlélős kaland megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. 2020 ütős lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu