A Halo Infinite a Project Scarlett nyitócíme lesz [VIDEO]

A 343 Industries visszatért az E3 2019 Microsoft konferenciájára egy új Halo Infinite trailerrel.

Miután korábban már letaglózott minket a Microsoft a bejelentő trailerrel, a Halo Infinite visszatért az E3 2019-re egy hatalmas Halo Infinite trailerrel, amelyben egy vadonatúj karaktert láthatunk, aki egy űrhajó roncsán ébredve hatalmas bajban van. Miután a szeretteiről megnéz egy videót, hirtelen egy jelet fog egy „barátságos célpontról”, aki nem más, mint a jó öreg Master Chief az űrben lebegve… A többit nem írom le, nézzétek végig a videót.

A Microsoft emellett bejelentette azt a fontos információt is, hogy a játék a Project Scarlett nyitócíme lesz, illetve azé az új konzolé, amely 2020 végén jelenik majd, de PC-re és Xbox One-ra is megjelenik majd a játék.

A játék motorját a Slipspace Engine hajtja, amely vadonatúj, a nullából indult motor és forradalmi megvilágítást és karakteranimációt biztosít a fejlesztők számára.

Egyelőre nagyon keveset tudunk az Infinite-ről, kivéve azt, hogy visszatérnek az eredeti a stílushoz – ez a játékmenetet, vizuális és zenei világot és várhatóan a történetet is egyaránt érinti. Az elkövetkező hetekben, hónapokban biztos több információ várható még az Xbox nagy üdvöskéjéről, szóval nézzetek fel rendszeresen a theGeek-re, mert a játék kapcsán mindenről írni fogunk!

A legendás Halo sorozat legelső részéről szóló tesztünket itt olvashatjátok.

FORRÁS: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu