A Robotzsaru visszatér az eredeti film páncéljának tökéletes mását fogja használni

MOZI HÍREK – Neil Blomkamp az ikonikus, eredeti, 1987-es filmben látható páncélt fogja majd „klónozni” a Robotzsaru visszatér című filmben.

Neil Blomkamp rendező az eredeti film iránti alázatát is jelzi valahol, hogy nem fog kispályázni: az 1987-es, legendás Robotzsaru páncél mását használja majd fel és nem a későbbi verziókat. Ezt egy Twitter bejelentésben osztotta meg a publikummal a District 9 rendezője. Blomkamp nagyon lelkes, hogy ő kapta meg a legendás Robotzsaru folytatásának lehetőségét. A rajongók meglehetősen bosszúsak voltak, hogy a 2014-es remake-ben máshogy nézett ki a páncél, ezért Blomkamp egy Twitter posztjába biztosította a rajongókat, hogy az ő filmjében az eredeti mását használják majd fel.

Egyébként ez is alátámasztja Blomkamp azon állítását, hogy ő mindenképpen azt szeretné, ha Robotzsaru visszatér Paul Verhoven legelső Robotzsaru filmjének hangulatát adná vissza. Ezt abból a tweetjéből is leszűrhetjük, ahol ezt írja: „A forgatókönyvet most írom. Jól halad! Úgy képzeld el, mintha maga Verhoven készítené a folytatást.” Amikor pedig az egyik rajongó megkérdezte, hogy mennyire hasonlít majd az eredeti páncélra a Robotzsaru visszatér című filmben látható verzió, akkor Blomkamp ezt válaszolta: „EGYMILLIÓ SZÁZALÉKBAN olyan, mint az eredeti!”

A film producere egyébként Ed Neumeier, aki még 1980-ban Michael Minerrel együtt írta a forgatókönyv vázlatos verzióját (amely egy olyan folytatáshoz íródott, mely sosem készült el), de nagyon sokáig az íróasztalban pihent a forgatókönyv írók sztrájkja miatt. Ezt az eredeti forgatókönyvet használják fel részben az új filmhez, de hogy mennyire változtatták meg ezt, arról nem tudni.

A producer alapvető célja az, hogy olyan filmet készítsenek, amely olyan, mintha közvetlenül az első Robotzsaru után játszódna és Verhoven rendezné.

Korábban írtunk már az új Robotzsaru filmről, akkor még úgy volt, hogy talán az eredeti főszereplő, Peter Weller is játszik benne , de nagyon úgy tűnik, hogy ez nem fog megvalósulni.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)