Robotzsaru visszatér: itt vannak az első részletek a produkcióról!

MOZI HÍREK – Ed Neumeier, a Robotzsaru visszatér producere beszélt a produkció jelenlegi fázisáról.

A Robotzsaru visszatér egész konkrétan a nyolcvanas években készült akció-sci-fi klasszikus folytatása, amely a mostanában jellemző, egyre inkább trenddé váló szemlélet szerint (pl.: Halloween) nem veszi figyelembe az azóta elkészült, kevésbé ütős folytatásokat. A filmet Neill Blomkamp fogja rendezni és a forgatókönyvet a franchise-t kitaláló Neumeier és Michael Miner írják, akik egyébként már a nyolcvanas években elkészítették ezt a folytatást is, azonban végül nem az ő verziójukat használták fel. Blomkamp leporolta ezt a másik (vagy bizonyos értelemben eredeti) verziót és a saját ötleteit is beleszőve valósítja meg majd a Robotzsaru visszatérben.

Egyelőre ennél sokkal többet eddig nem lehetett tudni, de a kulisszák mögött már alakulnak a dolgot. Edward Neumeiert kérdezték nemrég egy interjúban a filmről és bár konkrétumokkal még nem tudott szolgálni, azt már megerősítette, hogy Neill Blomkamp és Justin Rhodes elkészültek az eredeti forgatókönyv revíziójával és most már csak az utolsó simításokat végzik el rajta.

„Jelenleg én vagyok a film producere.” – jelentette ki Neumier. „Az MGM-mel beszélgettem arról, hogy 1988-ban egy nagyon vázlatos forgatókönyv már elkészült, amelyet az akkoriban megvalósult forgatókönyvírók sztrájkja hiúsított meg, hogy ténylegesen elkészüljön.”

Az MGM-nek most mutatta meg Neumeier az azóta sokkal részletesebb verziót, és miután az fellelkesítette őket, Blomkamp és Justin Rhodes írt még hozzá ehhez a verzióhoz.

Ami egyébként a Robotzsaru franchise-t illeti, több folytatás is készült, de Ed Neumeier szerint ezek amiatt is voltak sokkal vacakabbak, mert nem Paul Verhoven rendezte azokat és valami „elveszett útközben.” Szerinte éppen ezért fontos, hogy ez a „tényleges” folytatás sokkal színvonalasabb lehet majd.

Már csak egy kérdés maradt: ki lesz a főszereplő? Peter Weller, az eredeti Robotzsaru 71 éves és sem nyilatkozta azt, hogy visszatérne a szerephez, sem producer nem nyilatkozott semmit erről.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu