Halo TV sorozat: Cortana szerepét Natascha McElhone-t alakítja majd

MOZI HÍREK – Az igéző tekintetű Natascha McElhone (Solaris, Californication) alakítja majd Cortanát és egyben Dr. Catherine Halsey-t is, a Spartan program anyját is a készülő Halo TV sorozatban.

A Showtime nemrég jelentette be azokat az új színészeket és színésznőket, akik kulcskarakteret formálnak majd meg az új Halo sorozatban, amelynek még mindig nincs megjelenési dátuma. Köztük régi és teljesen új arcok egyaránt megtalálhatók.

Talán az egyik legizgalmasabb karakter Cortana, a mesterséges intelligencia, akit Dr. Catherine Halsey, a Spartan program megalkotója. Halsey saját elméjéről mintázta Cortánát, az AI-t, amely Master Chiefet az összes kalandja során elkíséri. Őt Natascha McElhone alakítja majd, akit a sci-fi rajongók a Solaris 1998-as verziójából ismerhetnek, ahol szintén egy valós női karaktert (a George Clooney által alakított főszereplő feleségét) és annak a Solaris bolygó által létrehozott szellemét alakította – tehát egy ilyen szerep nem lesz ismeretlen számára. A tévésorozatok rajongói pedig a Californicationben is láthatták, ahol pikáns jelenetekben sem volt hiány a színésznővel.

A további szerepekről is vannak már információk: Admiral Margaret Prangosky karakterét Shabana Azmi alakítja, egy másik Vannak 134-es Spartan katonát Bentley Kalu és Natasha Culzac (aki a The Witcher tévésorozatban is játszik) a női Spartan Riz-028 gyilkológépet alakítja majd. Végül pedig Kate Kennedy alakítja a Kai-125 fedőnevű Spartan szuperkatonát.

És hogy ki alakítja Master Chief főszerepét? Róla már régebben esett szó: Pablo Schreiber, egy másodlagos tévésorozatszerepekben relatíve ismert színész, Liv Schreiber féltestvére.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu