The Outer Worlds: újabb előzetes érkezett! [VIDEO]

A Fallout: New Vegas alkotóinak új játéka, az The Outer Worlds igencsak ütősnek néz ki.

A legendás Obsidian legújabb játéka, a rövidesen boltokba kerülő, a leginkább a Falloutokra hasonlító The Outer Worlds-ből vadonatúj trailer érkezett. Az Obisidian igazi veterán név a szakmában, hiszen olyan munkákat tettek lesz az asztalra, mint a Neverwinter Nights 2, a KOTOR 2, Alpha Protocol és a Fallout New Vegas.

A régimódi RPG a Fallouthoz hasonlóan ismét a retró-sci-fik világát idézi: egy kisebb csapatot irányítva kell az óriási cégek árnyékában minél több feladatot elvállalni és minél nagyobb hatalomra szert tenni, ahogyan az már megszokhattuk a szerepjátékoktól.

A manapság orrvérzésig nyomatott nyílt világú RPG-k helyett ebben a játékban a helyszínek zöme lineáris lesz, lévén a The Outer Worlds leginkább a KOTOR 2 ész NWN 2 örökségét képviseli ezen a téren.

A The Outer Worlds idén, októberben jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra, PC-re, illetve később Nintendo Switch verzió is várható.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)