Már csak lépésekre vagyunk a Red Dead Redemption 2 PC portjától

Most már tényleg itt lenne talán az ideje annak, hogy a Rockstar Games és a Take-Two végre bemondja, hogy igen, a Red Dead Redemption 2 PC-n is meg fog jelenni (talán pont a Red Dead Online révén bedőlő további pénzeszsákok miatt)…

„Üdvözletem, Grand Theft Auto fórumközösség. A régóta várt Red Dead Redemption 2 PC verziója biztosan jönni fog a jövőben. Adatbányászást hajtottam végre a játék fájljaiban, és találtam egy olyat, ami PC-s preseteket és beállításokat tartalmaz. Azok, akik kétkednének ebben a szivárgásban, megnézhetik a monitoros beállításokat is. Tekintsd meg a fájlokban talált kódot. Több is van ennél, de a legtöbbje a fű, a növényzet minőségére, a shaderek és részecskék beállítására, a motion blurre, stb. vonatkozik. A DirectX 12-támogatás biztosan érkezni fog a PC-s porthoz, de a DirectX 11 is támogatásra kerül majd. Fun 2 posztja egy hónappal ezelőtt már utalt a DirectX 12 támogatására a Red Dead Redemption 2 mobilos appjában található kódra, úgyhogy igen, biztosan érkezni fog,” olvasható a GTAForumson VideoTech UK posztjában.

Lehetséges, hogy egy évnyi konzolos exkluzivitás áll fenn, így az is bekövetkezhet, hogy október végén érkezhet nagy csinnadrattával a Red Dead Redemption 2 a PlayStation 4 és az Xbox One után PC-re is. Az még kérdéses, hogy a Steam vagy az Epic Games Store irányába lesz-e valamilyen exkluzivitás, de a DirectX 11 támogatás azt sugallja, hogy a Rockstar játéka a Windows 10-nél korábbi operációs rendszereken is el fog így futni, így akik a Windows 7, a Windows 8, vagy a Windows 8.1 valamelyikét használják, szintén részesülhetnek a Western kalandokból, feltéve, ha majd kicsengetik érte az addigra kb. 20 ezer forintnak megfelelő 60 eurót.

Szóval ezek után a Rockstar és a Take-Two talán nem fog halogatni sokáig. (Ha igen, akkor reméljük, hogy jót szórakoznak ezen. Mi nem.)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu