Menu

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020: az olimpiai valóságon is túl [VIDEO]

Nincs mostanában olimpiai játék a SEGA és a Nintendo muskétása nélkül, és ezúttal Mario & Sonic kicsit kitolják a határokat, amiket az olimpiai rendezvények során láthatunk.

„Dream Shooting (Álomlövészet): Célozz és lőjj a célpontokra. amik egy hagyományos japán birtokon kerültek elhelyezésre ebben a kompetitív pontalapú rendezvényben! A mérkőzés során eltérő időközönként repülő papírsárkányok fognak felbukkanni – bónusz pontok érdekében ezekre lőhetnek majd a játékosok.

Dream Karate (Álomkarate): Küzdj, hogy a legtöbb üres padlórészt megvilágítsd, amivel bővítheted a területedet. Ezt kombináljuk a villámgyors karate akciójával a szabad küzdéssel rendelkező játékmenetben! Minden terület, ahol a te kezed által kerül legyőzésre egy ellenfél, megvilágításra kerül. Azon játékos vagy csapat, ami a legtöbb területet megvilágítja a körök végén, győzni fog. Ez kaotikus, szórakozással töltött káosz!

Dream Racing (Álomverseny): Ugorj egy lebegő deszkára, és juss túl a lejtőkön elhelyezett pályákon, amik tele lesznek a kérdőjellel jelölt power-upokkal, illetve kihívást nyújtó akadályokkal. A remek trükkök bemutatásával ideiglenesen növelheted a sebességed, és ezzel átveheted a vezetést. Az első, aki lejut a lejtő végére, nyer!”, írja a három új játékmódról (eseményről) a közlemény.

Lényegében a hivatalos olimpiai versenyszámokon túl (tíz közülük két dimenziós lesz – példák: maraton, dzsúdó, száz méteres futás, négyszáz méteres akadályfutás; a huszonegy három dimenziós eseményből pár példa: száz méteres futás, száztíz méteres akadályfutás, boxolás, asztalitenisz, futball…) lesznek olyan versenyszámok is, amik kitaláltak, így pedig olyan dolgokban is részt vehetünk majd, amik nem hivatalosak.

A Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 kizárólag a Nintendo Switchen fog megjelenni. Észak-Amerikában november 5-étől, Európában pedig november 8-ától lesz kapható a játék. De… az olimpiáig még több hónap van. Nem sietik el egy kicsit…? Biztos sikere lesz a játéknak, nem is ez a probléma. Mindegy, inkább beszéljenek helyettük a képek és a videó:

Mario and Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 2019 09 16 19 001

Mario and Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 2019 09 16 19 002

Mario and Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 2019 09 16 19 003

Mario and Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 2019 09 16 19 004

Mario and Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 2019 09 16 19 005

Mario and Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 2019 09 16 19 006

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! A theGeek csapata

Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu