Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020: az olimpiai valóságon is túl [VIDEO]

Nincs mostanában olimpiai játék a SEGA és a Nintendo muskétása nélkül, és ezúttal Mario & Sonic kicsit kitolják a határokat, amiket az olimpiai rendezvények során láthatunk.

„Dream Shooting (Álomlövészet): Célozz és lőjj a célpontokra. amik egy hagyományos japán birtokon kerültek elhelyezésre ebben a kompetitív pontalapú rendezvényben! A mérkőzés során eltérő időközönként repülő papírsárkányok fognak felbukkanni – bónusz pontok érdekében ezekre lőhetnek majd a játékosok.

Dream Karate (Álomkarate): Küzdj, hogy a legtöbb üres padlórészt megvilágítsd, amivel bővítheted a területedet. Ezt kombináljuk a villámgyors karate akciójával a szabad küzdéssel rendelkező játékmenetben! Minden terület, ahol a te kezed által kerül legyőzésre egy ellenfél, megvilágításra kerül. Azon játékos vagy csapat, ami a legtöbb területet megvilágítja a körök végén, győzni fog. Ez kaotikus, szórakozással töltött káosz!

Dream Racing (Álomverseny): Ugorj egy lebegő deszkára, és juss túl a lejtőkön elhelyezett pályákon, amik tele lesznek a kérdőjellel jelölt power-upokkal, illetve kihívást nyújtó akadályokkal. A remek trükkök bemutatásával ideiglenesen növelheted a sebességed, és ezzel átveheted a vezetést. Az első, aki lejut a lejtő végére, nyer!”, írja a három új játékmódról (eseményről) a közlemény.

Lényegében a hivatalos olimpiai versenyszámokon túl (tíz közülük két dimenziós lesz – példák: maraton, dzsúdó, száz méteres futás, négyszáz méteres akadályfutás; a huszonegy három dimenziós eseményből pár példa: száz méteres futás, száztíz méteres akadályfutás, boxolás, asztalitenisz, futball…) lesznek olyan versenyszámok is, amik kitaláltak, így pedig olyan dolgokban is részt vehetünk majd, amik nem hivatalosak.

A Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 kizárólag a Nintendo Switchen fog megjelenni. Észak-Amerikában november 5-étől, Európában pedig november 8-ától lesz kapható a játék. De… az olimpiáig még több hónap van. Nem sietik el egy kicsit…? Biztos sikere lesz a játéknak, nem is ez a probléma. Mindegy, inkább beszéljenek helyettük a képek és a videó:


Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! A theGeek csapata

Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu