PC-re is készül a Panzer Dragoon Remake [VIDEO]

Két platformról már elmondhatjuk, hogy készül rá a Panzer Dragoon Remake.

Eddig csak annyi volt ismeretes, hogy a Panzer Dragoon a Nintendo Switchre is meg fog jelenni. A 2018 decemberében bejelentett – és akkor is tárgyalt – két remake (az első két felvonás kap új köntöst) közül viszont csak az első részről van szó. Szóval a Forever Entertainment írt egy ilyet a Twitteren, hogy „Vigyázzatok, ugyanis a Panzer Dragoon… a Steam Store-on fog landolni! Látogassátok meg a Steamet és tegyétek a Panzer Dragoon Remake-et a kívánságlistátokra!” És mellé linkelték a Steames oldalt is, ami errefelé található. Továbbra sincs infó a pontos megjelenésről: télt ír a site, és ez vonatkozik a Nintendo Switch portra is, és a Switcheseknek lesz fizikai kiadás is.

„A Fear Effect: Sedna is a nevükhöz kötődik. (Meg pár más játék is…) A Panzer Dragoon 1995-ben jelent meg a SEGA Saturnre, és egy egészen korrekt rail shooter volt. Ezt 1996-ban követte a Panzer Dragoon II Zwei, szintén a Saturnon. A sajtóközlemény sokat nem mond (sőt, még terel is, megemlíti ugyanis a 2018 tavaszán megejtett Panzer Dragoon Orta (2002, Xbox) Xbox One-támogatását is), de azért egy bekezdést érdemes lefordítanunk, ami csak az első részről beszél…

„A játék új verziója napjaink standardjeinek megfelelő grafikával és több módosítással rendelkezik majd, hogy a modern játékosoknak is csalogató legyen, miközben a történettel kapcsolatban hű marad az eredetihez. A játék első anyagai a következő hónapok során lesz bemutatva!” Na most, miféle módosításra van szükség egyáltalán? Másrészt, „modern játékosok”?”, írtuk anno. A modern játékosok kifejezés miatt valamelyest félünk.

Szóval a Panzer Dragoon Remake halad, és utána valószínűleg a Panzer Dragoon II Zwei fog érkezi valamikor. Nem tudni, hogy az mikor kerül sorra, de az első rész esetében biztosra vehetjük, hogy a SEGA alkotása a PC-t és a Nintendo Switchet már biztosan becélozza.

Forrás: VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)