Remake-et kap az első két Panzer Dragoon!

A SEGA megállapodást kötött a Forever Entertainmenttel – így együtt dolgoznak és adják ki a Panzer Dragoon és a Panzer Dragoon II Zwei remake-jét.

Kicsit furcsa ötlet pont tőlük ilyesmit várni, ugyanis a Fear Effect: Sedna is a nevükhöz kötődik. (Meg pár más játék is…) A Panzer Dragoon 1995-ben jelent meg a SEGA Saturnre, és egy egészen korrekt rail shooter volt. Ezt 1996-ban követte a Panzer Dragoon II Zwei, szintén a Saturnon. A sajtóközlemény sokat nem mond (sőt, még terel is, megemlíti ugyanis a 2018 tavaszán megejtett Panzer Dragoon Orta (2002, Xbox) Xbox One-támogatását is), de azért egy bekezdést érdemes lefordítanunk, ami csak az első részről beszél…

„A játék új verziója napjaink standardjeinek megfelelő grafikával és több módosítással rendelkezik majd, hogy a modern játékosoknak is csalogató legyen, miközben a történettel kapcsolatban hű marad az eredetihez. A játék első anyagai a következő hónapok során lesz bemutatva!” Szóval most, miféle módosításra van szükség egyáltalán? Másrészt, „modern játékosok”?

Mindenesetre a Panzer Dragoon Remake 2019 vége előtt, meg nem határozott platformokra fog érkezni. Kicsit kevés az infó…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu