Free Guy: NPC szerepben Ryan Reynolds [VIDEO]

MOZI HÍREK – Free Guy: Mi történik, amikor szabad akaratot kap egy nem játszható karakter?

Új trailert kapott négy napja a Free Guy. Ebben egy jelentéktelen, nem játszható karakter (Non-Playable Character, NPC) kap szabad akaratot. Nem akar többé limitált mesterséges intelligencia lenni. Ezzel olyan a szituáció mint a Truman Showban, csak egy videojátékos csavarral. Reynolds karaktere felhasználja az erejét arra, hogy megakadályozza a játék nyílt világának elpusztítását, és saját sorsáról dönthessen. (Ezzel pedig lényegében burkolva, burkolatlanul is a modern játékok elavulásának szól oda. Ez egy olyan tényező, ami mellett szó nélkül nem lehet elmenni: a kötelező internetkapcsolat és a szerverek igénylésével a játékok nem lesznek a jövőben kipróbálhatóak – ez elképzelhetetlen volt például az első Wing Commander esetében három évtizede. Azt pedig bármikor elő lehet venni. Egy Anthemet pedig például nem tudunk majd.)

A Free Guyban felbukkan még Jodie Comer, Joe Keery, Taika Waititi, Channing Tatum, és Lil ey Howery is. Rendezője a Stranger Things rendezője, Shawn Levy lesz, aki az egy évtizede helyben álló Uncharted filmadaptációval kapcsolatban is már ismerős név lehet. A Free Guy forgatókönyvét Zak Penn (Bosszúállók) és Matt Lieberman (a 2019-es The Addams Family társírója) írta.

„Nem merültem el ennyire és nem kötött le ennyire még semmi sem a Deadpool óta,” mondta Reynolds a New York Comic-Conon. „A Free Guynak szíve és karaktere van. [A rendező, Shawn Levy] belenevelte ezt a filmbe. Megvan a videojátékos háttere, de végül is ez egy karakterrészlet, és nekünk, színészeknek ez a legjobb dolog, amin dolgozhatunk,” mondta Joe Keery szintén a New York Comic-Conon.

A Free Guy premierje elvileg július 3-án lesz, de errefelé állítólag már július másodikától megtekinthető lesz, ami valamelyest furcsa. Mindegy, majd eldöntik, hogy mikortól lesz Reynolds új filmje látható.

Forrás: Gamesradar

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu