Kathy Bates elismerő szavakkal nyilatkozott Clint Eastwood rendezői munkájáról

MOZI HÍREK – „Én úgy nevezem Clintet: a színész-suttogó.” – mondta a Richard Jewell balladája (Richard Jewell, hazai bemutató: január 23.) egyik fontos szereplője, az 1991 óta Oscar-díjas Kathy Bates a film rendezőjéről, Clint Eastwood-ról. A rajongás szinte természetes: a terrortámadásról és az azt követő, félresiklott nyomozásról szóló filmben nyújtott alakításáért a színésznő ismét az Oscar-jelöltek közé került.

– Elképesztően ért a színész nyelvén – mesélte a jelöléseket bejelentő interjúi egyikében. – Követjük a könyvet, de a rögtönzést is megengedi, mindent elfogad… és bízhatunk benne, hogy a végén azt vágja ki, ami rossz volt. De a legjobban azt szeretem, hogy milyen csend és nyugalom van a forgatásain. Még azt, hogy „tessék!” sem kiabálják. Nincs kiabálás – és ez már akkor így volt nála, amikor véres westerneket rendezett…

A színésznő azt is elárulta az újságíróknak, hogy a rendező nem várta el tőle, hogy utánozza az élő figurát, akivel egyébként megszervezett számára egy találkozót:

– Nem a részleteit játszom el, hanem a lényegét – nyilatkozta Kathy Bates. – De nagyon együtt érzek vele, átérzem, hogy mit élhetett át, amikor a fiát merénylőnek nevezték: talán azok is megérezték ezt, akik a jelölésemre szavaztak.

Forrás: IC Press

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu