Morbius, Venom 2, MCU: minden mindennel összefügg a Sony vírusmarketingjében

MOZI HÍREK – A Morbius legelső trailerje, melyben a főszereplő hegyes fogú élőhalottat Jared Leto alakítja, elég világosan utalt rá, hogy a film egyetlen univerzumban játszódik a Tom Holland-féle Pókember világával, maga a Sony pedig a közösségi médián erősítette meg, hogy Morbius, Pókember és Venom története összefügg.

Továbbá, a Morbius egyik kiszivárgott forgatási fotóján egy buszt is láthatunk, amelyen a Hírharsona reklámplakátja felteszi a kérdést, hogy „Hol van Pókember?”. Ez egy újabb jel arra nézve, hogy a film a Pókember: Idegenben univerzumában játszódik, lévén abban leplezte le J. Jonah Jameson Pókember azonosságát, továbbá megvádolta Mysterio meggyilkolásával. Egy erre utaló információt is láthattunk az első előzetesben is, ahol valaki a „gyilkos” feliratot pingálta rá egy Pókemberről készült képre. Úgy tűnik tehát, hogy Peter Parker lelépett a leleplezés miatt, de nem ő az egyetlen karakter, akit a Sony összeköt a Morbius-filmmel.

Maga a Sony is megosztott egy szalagcímet a Pókember eltűnéséről, Peter Parker osztálytársa, a filmbéli Flash Thompson Instagram-történetében. Ezt a képet alaposabban megvizsgálva, a Pókemberről szóló szöveg alatt egy másik címet is láthatunk: „A gyilkos Kassidy kiszabadult!” Egyértelműen Cletus Kasady-ről, vagyis a Vérontóról van szó, aki a Venom stáblista utáni jelenetében tűnt fel először. A Woody Harrelson által alakított szupergonosz visszatér tehát a Venom 2-ben is, pont tegnap kaptunk róla egy forgatási képet.

A szökésének részletei nem derülnek ki a posztból, lévén kitakarja Flash nyafogása: „Tudjátok, néha hiányzik az az idő, amikor a világot nem pusztították vámpírok, földönkívüliek és repülő robotemberek.” Úgy néz ki tehát, hogy a Sony egyre jobban igyekszik behálózni az MCU-s Pókembert a saját moziverzumába, de vajon a Spider-Man személyesen is megjelenik majd a Morbiusban vagy a Venom 2-ben?

A Morbius várhatóan 2020. július 30-án kerül a magyar mozikba.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu