The Batman: Itt az új Batmobil! Igencsak stílusos járgány!

MOZI HÍREK – Matt Reeves rendező és teljes stáb gőzerővel dolgozik a The Batman filmen és végre lerántották a leplet a szuperhős járgányáról is.

Rengeteg információ napvilágot látott már a Ben Affleck által félredobott és Matt Reeves rendezői szárnyai alá került filmről. Láthattuk már a főhős páncélját, részben megtudhattuk, hogy kik lesznek a főellenfelei és sok minden egyébre is fény derült. Most viszont Batman ikonikus járgányát, a Batmobilt vehetjük szemügyre. Ami késik, az csak a MÁV, eljött hát az idő, hogy Matt Reeves személyesen ossza meg a rajongókkal a The Batmanben látható autót, amelyet alább láthattok három képen.

A rendező a Twitter oldalán osztotta meg a fényképeket, nagyon nem magyarázgatta, de végül is, túl sok kommentárt nem is kellett fűzni hozzá. A képek szerencsére magukért beszélnek: a Batmobil igazán stílusos és meghozza az ember kedvét egy kis Batman játékhoz. Nyilván, szándékosan más, mint az a sokszor kicsit tankszerű jármű, amelyet korábbi filmekben, vagy akár a játékokban láthattunk. A Matt Reeves filmben a Batmobil egy alaposan átalakított sportautónak néz ki, már-már a James Bond filmeket idézve. Kicsit hasonlít még az ősrégi Adam West-féle tévésorozat Batmobiljára emlékeztet, persze, a vicces, frivol hangulat nélkül, ami azt körbelengte.

Ha minden jól meg, akkor a The Batman június 25-én kerül mozikba. A sztoriról még nincs semmilyen információ, bár a főgonoszok nagyrészét és az azokat megformáló színészeket már ismerjük: Rébusz (Paul Dano), Macskanő (Zoë Kravitz), Pingvin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro), illetve a jók oldalán ott lesz még Alfred (Andy Serkis), és James Gordon (Jeffrey Wright) is.

 

Nektek hogy tetszik az új Batmobile?

&name=360×360

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu