The Witcher második évad: azt rebesgetik, a Trónok harca újabb sztárja csatlakozott!

MOZI HÍREK – Egyre többet tudunk meg a The Witcher szereplőgárdájáról, nem is olyan rég hét új színészről beszéltek, megtudtuk, ki lesz az új Vesemir, most pedig egy új női sztár felvételéről beszélnek.

A szóban forgó színésznő Natalie Dormer, akit Margaery Tyrellt alakította a George R.R. Martin regényei nyomán készült tévésorozatban – olvashatjuk a Redanian Intelligence cikkében. Állítólag a szép és karakteres színésznő a netflixes sorozat forgatási helyszínének közelében lovagolt, miközben ott volt mellette a sorozat valamelyik stábtagja is. Később a casting részleg egyik munkatársa elég egyértelműen utalt Dormer csatlakozására a saját Instagram oldalán: „Amikor emlékszel rá, hogy minden nap lényegében szombatnak számít a Witcher forgatásán. Hozd el [a stábtag neve]-t és Natalie Dormert is nevetni, táncolni és lovagolni!”

Bár ez alapján nagyon esélyes, hogy Natalie Dormer tényleg részt vesz majd a következő évadban, azonban erről egyelőre nincs még semmilyen hivatalos kommunikáció. A hírportál egyébként megjegyezte, hogy érdekes döntés lenne a színésznő részéről, ha egy újabb fantasy-sorozat mellett elköteleződne, lévén állítólag a Trónok harcát is azért akarta faképnél hagyni egy évaddal korábban, hogy legyen ideje a hollywoodi karrierjét nyugodtan építeni. Szóval még ne vegyünk rá mérget, elképzelhető, talán csak meglátogatta Henry Cavillt, akivel annak idején a Tudorok című sorozatban együtt játszott. Viszont, ha tényleg szerepel majd a The Witcher új évadában, akkor ezáltal ő lesz a második Trónok harca-színész, aki csatlakozott a stábhoz: hiszen a Tormund szerepében ismerős Kristofer Hivju Nivellent alakítja majd a sorozat második évadjában.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu