Olcsóbb a limitált Cyberpunk 2077-es Xbox One X, mint a konzol nélküli különkiadás!

A mától kapható Cyberpunk 2077-es Xbox One X (erősen limitált) kiadás, játékkal együtt, egy boltban némileg kevesebbe kerül, mint a játék Xbox-os „különleges kiadása”.

Pár hete jelentette be a Microsoft és a CD Projekt RED, hogy egy limitált példányszámban megvásárolható Xbox One X konzol is készül a Cyberpunk 2077-hez. Ez egyébként abból a szempontból is egyedi, hogy az utolsó különleges kiadású gép lesz a jelenlegi Xbox generációban. A konzolhoz egyébként nemcsak a majd szeptembertől kapható Cyberpunk 2077 digitális változata jár (melyet majd nyilván akkor aktiválhatunk) hanem még ráadásul a DLC csomagot is hozzávágták. Hogy ezek pontosan mit tartalmaznak, azt egyelőre még nem tudni, azonban a CD Projekt azt ígéri, hogy ezek akkorák és oly tartalmasak lesznek, mint amilyenek anno a The Witcher 3: Wild Hunthoz készültek.

Maga a gép pedig elképesztően extravagáns külsejű, ezért is lepődtünk meg, amikor az Alza webáruház kínálatában áfával együtt 99 990 Ft-ért megtaláltam.  A Night City fényeit rendkívül impozáns külsővel, világító elemekkel, fénylő panelekkel és különféle színváltó effektusokkal tükröző 1TB-os gép, illetve a digitális játék és a kiegészítő mellé, egy szintén egyedi designú, vezeték nélküli kontroller és egy 1 hónapos Xbox Game Pass Ultimate próba-előfizetés is jár. (Összehasonlításképpen a The Last of Us Part II limitált előrendelésben 154.990 Ft.-ba kerül például a Konzolkirály webáruházban)

Teljesen véletlenül akadtam rá viszont a szintén Alzában kapható, másik limitált kiadásra, a Cyberpunk 2077 Collectors Edition-re, amely szintén különleges kiadás: többek között egy rendkívül látványos kis szobor is megtalálható benne. Ez idáig mind szép és jó, azonban a teljes játék melletti zenei CD, 25 cm-es szobor, fémdoboz, artbook, kulcstartó, gombostű szett stb. talán még mindig nem ér annyit, mint egy vadonatúj, SZINTÉN limitált, egyedi külsejű Xbox One X, nem? Ezért a kiadásért ugyanis nem kevesebb, mint 102.590 Ft-ot kell kiadni minden rajongónak, és ebben természetesen a limitált konzol nincs benne!

Vagy szerintetek megéri ez is? Vagy a Cyberpunk 2077-es Xbox One X sem? Mit gondoltok erről? Írjátok meg itt a cikk alatti kommentárokban!

Magáról a játékról egyébként érdemes tudni, hogy a a Cyberpunk 2077 támogatja az év végén érkező Xbox Series X Smart Delivery rendszert, ami azt jelenti, hogy ha ezzel az egyedi konzollal megszerezzük az Xbox One-os változatot, akkor, ha veszünk majd egy Series X masinát is, akkor ingyen és bérmentve frissíthetünk majd a next-gen verzióra, amelynek nyilván szebb grafikája lesz.

Sajnos, nemrég halasztották el az amerikai zavargások miatt a Night City Wire címre keresztelt bemutatót, reméljük, a hónap végére módosult időpont tovább már nem változik.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu