Két teljesen váratlan platformra is készül a Shakedown: Hawaii! [VIDEO]

A játék maga nem is biztos, hogy ismerős, de az újabb célplatformokkal felhívta magára a figyelmet. Ez a meglepő.

A Vblank Entertainment bejelentette, hogy a PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation Vita (!?) és a PC (Epic Games Store) megjelenés után – ezek 2019 májusától érhetőek el – a Nintendo 3DS (!?) mellett (ez a platform szeptemberben kapta meg) két újabb konzol kapja meg a 16-bites nyílt világú akciójátékot. Leszámítva a Steames megjelenést augusztusban, két, ma már nem éppen forró platform is megkapja a Shakedown: Hawaii-t.

Július 9-én a Nintendo Wii (!!!), aztán augusztusban a Nintendo Wii U (!?) is megkapja. A Wii verzióból nem fognak sokat gyártani, de ezzel elérheti, hogy a mindössze háromezer példányban legyártott lemezes kiadás (ár: 30 dollár – 9 ezer forint mindenféle vám nélkül; mivel a Nintendo Wii Shop már nem megy, csak így adhatják ki a játékot a Wii-re…) legyen az utolsó a platformra, hacsak a Ubisoft nem gondol egyet, mert belőlük lazán kinézzük, hogy a Just Dance 2021 (még be sincs jelentve, de ez is olyan mint a FIFA: évente jön, punktum) is becélozza a már majdnem tizenöt éves N konzolt. A 2020-as kiadás is kijött rá…

A Wii és a Wii U verziók a legfrissebb kiadásban fognak megjelenni (Mogul, Full Tank update-ek), és mind a két port esetében lehetőségünk lesz 4:3-as képarányban akár CRT TV-n is játszani velük. Mivel hazánkban azok még bírják a terepet, itt lenne is rá kereslet. A Wii verzió 50 és 60 Hz-es outputot, illetve NTSC és PAL szabványt is támogat. Wii Remote (rázással), Wii Classic Controller, Wii Classic Controller Pro, GameCube Controller – mindegyik támogatott lesz. Optimalizálták is, hogy az egész játék elférjen a Wii rendszermemóriájában. Tehát miután betöltött lemezről, utána nem lesznek lemezes töltőképernyők.

A Wii U verzió SD és HD módban is futhat 4:3 és 16:9 képaránnyal. Itt a Wii U GamePad, Wii U Pro Controller, Wii Remote, Wii Classic Controller, vagy a Wii Classic Controller Pro használható. Teljes egészében játszhatjuk a GamePadon is (érintőképernyős ugyebár…), de akár egyszerűen TV-n is nyúzhatjuk.

Azért jó látni, hogy régebbi platformok is kapnak még új játékokat. A végére azért íme maga a játék is, annak is a PlayStation Vita verziója (ha már egyediség, akkor merjünk nagyot embeddelni).

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu