Tannenberg: magyar katonák az első világháborús FPS-ben – konzolon is! [VIDEO]

Harcolj az életedért a keleti fronton – akár magyar katonák részvételével is – ahogy ezt a játék vadonatúj trailerében is hallhatjuk!

Egy évvel a PC-s megjelenés után a Tannenberg: Battles of the Eastern Front című háborús FPS megkapta a konzolos megjelenési dátumát is, melyről a játék trailerében értesülhetünk. A játék immár a Battlefield 1 után a második FPS, amely az első I. világháború vérzivataros korszakába repít vissza. A legfontosabb különbség számunkra annyi, hogy az osztrák-magyar monarchia oldalán való harcot itt sokkal hitelesebben megtapasztalhatjuk, hiszen a mellettünk rohanó katonák például saját anyanyelvünkön fognak csatakiáltásokat és parancsokat ordítani – ahogy ezt a trailerben is láthatjuk.

Egész konkrétan július 24-én léphetünk majd háborúba a Tannenbergben Xbox One-on és PS4-en, ahol akár 40 fős multiplayer csatákban is részt vehetünk, hogy stratégiai pontokat foglaljunk el az ellenségtől. A Tannenberg voltaképpen a 2017-es Verdun folytatása, viszont most a nyugati helyett a keleti frontra koncentrál a fejlesztő BlackMill Games. Ami nem változott, az a hihetetlen gondosságuk, amely az uniformisok, fegyverek és egyéb harci eszközök kidolgozását illeti – maga a háború most is olyvéres, mint az előző részben.

A játékban rendkívül sokféle nemzet katonáit irányíthatjuk: az osztrák-magyar hadsereg katonái mellett németeket, oroszokat, bolgárokat, románokat és letteket. A hatalmas térképeken változatos időjárás gondoskodik még a játék realizmusáról. A szóló módot viszont elfelejthetjük: ez a játék teljes egészében a multiplayerre koncentrál és nincs benne semmilyen kampány.

Összesen hét hadsereg, több mint 50 fegyver, kilenc hatalmas, taktikailag komplex térkép, 40-fős játékmód, AI segédlettel is – ezt kínálja a Verdun folytatása, a Tannenberg. A készítők emellett azt is kihangsúlyozták, hogy folyamatosan frissítik majd új tartalommal a játékot, amely 19.99 euróba kerül majd PS4-en és Xbox One-on, amikor július 24-én megjelenik.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu