Gotham Knights: Nemesis-rendszer több frakcióval?

A Warner Bros. Montreal játékát nemsokára be kell jelentenie a Warnernek…

A már évek óta pletykált új Batman-játékot a Warner nem nagyon akarja bejelenteni (és mostanában hallani olyan pletykákat is, hogy az AT&T el akarja adni a Warner Bros. Interactive Entertainmentet…), és ebben nem nagyon segített a koronavírus-világjárvány sem, ugyanis a Warner idén először E3-as műsorral készült volna.

A játék címe állítólag Gotham Knights lesz, és úgy tűnik, hogy egy új univerzum kezdőpontjaként szolgál – a DC Game Universe (DCGU) a Marvel filmes univerzuma után szabadon a DC-s képregényekből származó karaktereknek fenntartott videojáték-világ lenne. Miután ez a játék ősszel megjelenik, egy next-gen DC-s cím jön a Rocksteady-től, akik tehát nem egy Batman: Arkham résszel készülnek. Utána pedig ki tudja… talán lesz egy next-gen Superman is, de ezen nem a Rockstedy dolgozik.

A Twitteren TheComixKid, akit megbízhatónak tekinthetünk a DC-s pletykákkal kapcsolatban, megosztotta, hogy mit hallott egy olyan ismerősétől, aki a fejlesztés elején a még be nem jelentett játékon dolgozott. A Denevércsalád játszható lesz, ami egybeesik a korábban hallottakkal. Nagy meglepetés viszont az, hogy lesz egy Nemesis-rendszer (ezt a Monolith Productions két legutóbbi játékában, a Middle-Earth: Shadow of Mordorban és a Middle-Earth: Shadow of Warban is láthattuk), de több frakció lesz, és közéjük tartozik majd Gotham városának rendőrsége (a GCPD) is, ami – ha ez nem volna még elég – szintén ellenséges lesz velünk. Az Owl-ok (magyarul Baglyok, de a fordítás nem mindig jó ötlet…) lesznek a fő ellenfeleink, és a Gotham Knights ráadásul utalni fog más játékokra is.

Ha minden igaz, a Warner E3-helyettesítő műsora valamikor augusztusban lesz (talán 22-én?). Itt pedig minden bizonnyal be fogják jelenteni a Gotham Knightsot is (és itt akkor megejtjük a kötelezőt: jelenleg semmi sem hivatalos ebből!), és kérdéses, hogy csak next-gen (PlayStation 5, Xbox Series X), esetleg cross-gen (+ PlayStation 4, Xbox One) játékról van-e szó. Állítólag cross-gen a projekt, de a COVID-19 megváltoztathatta azóta a terveket.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu