Gotham Knights: Nemesis-rendszer több frakcióval?

A Warner Bros. Montreal játékát nemsokára be kell jelentenie a Warnernek…

A már évek óta pletykált új Batman-játékot a Warner nem nagyon akarja bejelenteni (és mostanában hallani olyan pletykákat is, hogy az AT&T el akarja adni a Warner Bros. Interactive Entertainmentet…), és ebben nem nagyon segített a koronavírus-világjárvány sem, ugyanis a Warner idén először E3-as műsorral készült volna.

A játék címe állítólag Gotham Knights lesz, és úgy tűnik, hogy egy új univerzum kezdőpontjaként szolgál – a DC Game Universe (DCGU) a Marvel filmes univerzuma után szabadon a DC-s képregényekből származó karaktereknek fenntartott videojáték-világ lenne. Miután ez a játék ősszel megjelenik, egy next-gen DC-s cím jön a Rocksteady-től, akik tehát nem egy Batman: Arkham résszel készülnek. Utána pedig ki tudja… talán lesz egy next-gen Superman is, de ezen nem a Rockstedy dolgozik.

A Twitteren TheComixKid, akit megbízhatónak tekinthetünk a DC-s pletykákkal kapcsolatban, megosztotta, hogy mit hallott egy olyan ismerősétől, aki a fejlesztés elején a még be nem jelentett játékon dolgozott. A Denevércsalád játszható lesz, ami egybeesik a korábban hallottakkal. Nagy meglepetés viszont az, hogy lesz egy Nemesis-rendszer (ezt a Monolith Productions két legutóbbi játékában, a Middle-Earth: Shadow of Mordorban és a Middle-Earth: Shadow of Warban is láthattuk), de több frakció lesz, és közéjük tartozik majd Gotham városának rendőrsége (a GCPD) is, ami – ha ez nem volna még elég – szintén ellenséges lesz velünk. Az Owl-ok (magyarul Baglyok, de a fordítás nem mindig jó ötlet…) lesznek a fő ellenfeleink, és a Gotham Knights ráadásul utalni fog más játékokra is.

Ha minden igaz, a Warner E3-helyettesítő műsora valamikor augusztusban lesz (talán 22-én?). Itt pedig minden bizonnyal be fogják jelenteni a Gotham Knightsot is (és itt akkor megejtjük a kötelezőt: jelenleg semmi sem hivatalos ebből!), és kérdéses, hogy csak next-gen (PlayStation 5, Xbox Series X), esetleg cross-gen (+ PlayStation 4, Xbox One) játékról van-e szó. Állítólag cross-gen a projekt, de a COVID-19 megváltoztathatta azóta a terveket.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
A mesterséges intelligenciák okosak. Hatalmas mennyiségű adatot tárolnak és dolgoznak fel egy szempillantás alatt, azonnal lefordítják a nyelveket, és még más gépeket is képesek működtetni. Érzelmi intelligenciájuk viszont egyáltalán nincsen. Még.
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu