PS Plus: Egy felhasználó véletlenül 2031-ig fizetett elő rá!

A Zeus nevű felhasználó 1000 dollárt költött a PS Plus rendszerében: véletlenül 2031-ig sikerült aktiválnia előfizetését a PlayStation Plus szolgáltatásra. Korábban arra panaszkodott, hogy valaki blokkolta a bankkártyáját – ő maga volt az.

 

Egy Twitter-felhasználó, aki csak Zeus-nak szólíttatja magát most a legszerencsétlenebb (vagy legostobább) ember címéért indulhat: véletlenül 2031-ig sikerült aktiválnia előfizetését a PlayStation Plus szolgáltatásra, több mint 1000 dollárt kidobva így az ablakon. A ZeusOfAimAssist account most valószínűsíthetően mérsékelten büszke tulajdonosa már most abban reménykedik, hogy a Sony tovább viszi ezt a szolgáltatását a PlayStation 7-ig, vagy bármely konzolig amely az elkövetkező 11 évben jöhet.

 

Történetünk ott kezdődött, amikor meg akarta újítani tagságát az illető, úgy, mint máskor, ehelyett azonban mást sikerült összehoznia. Ahelyett hogy egy évre hosszabbított volna előfizetésén, Zeus véletlenül sokkal több pénzt költött el a PlayStation Store felületén, mint eredetileg akart, így kötve magát a Sony masinájához egészen 2031-ig.

 

 

„Hivatalosan is a leghülyébb vagy legszerencsétlenebb figura vagyok a világon.” -írta ki Twitter-accountjára. „Mindent érzékelt a gép, amit a PC-men akkortájt művelni akartam, ugyanis a kontroller a számítógép helyett még mindig a PS4-re volt csatlakozva, így ahogy nyomkodtam a gombot, újra meg újra előfizettem a szolgáltatásra.”

 

Ha simán feltörték volna az account-ját, Zeus most sokkal nyugodtabb lenne, de a helyzet az, hogy nem így történt. Egy pár pillanattal az előtt, hogy belátta volna hogy hibázott, még tweetelt egy idegeset, azt állítva, hogy a bankja blokkolta a kártyáját azután, hogy valaki belépett a fiókjába és ennyi pénzt elköltött. Valójában azonban az ő volt.

 

„Ki lépett be a PSN fiókomba és költött el 1000 dollárt? Tudnom kell mire költötte el ezt a pénzt!”

A helyzet fokozódott, a tag egyre mérgesebb lett: „Megpróbáltad tiltatni a kártyámat, de a bank úgyis le fog leplezni!”

 

Habár Zeus megpróbálta azóta visszaszerezni pénzét, de kísérletei eddig hiábavalóak voltak.

Ha egy valami biztos lehet számunkra, az az, hogy ez a játékos bizony nem Xbox Series X-en fogja folytatni a karrierjét a következő generációban, valószínűleg még akkor sem, ha 100 dollárral olcsóbb lesz…

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu