Scarlet Nexus: felbontás és framerate, most és next-genen [VIDEO]

A játék rendezője, Kenji Anabuki mesélt a Scarlet Nexus technikai oldaláról, mely a Bandai Namco Studios ambíciózus RPG-je lesz.

 

A Gamescom egyik nagy meglepetése az volt, amikor az Xbox Series X-re érkező third party címek bemutatóján ismét felbukkant a Scarlet Nexus, egy teljesen új akció-RPG, melyet témája és vizuális stílusa miatt fejlesztői csak brainpunkként definiáltak.

Habár azt már korábban is megszellőztették, hogy a játék natív 4K felbontással bír majd Series X-en, de csak egy közelmúltbeli média prezentáción árulta el direktora, Kenji Anabuki a játék pontos technikai részleteit jelen generációs és next-gen gépekre. Eszerint a Scarlet Nexus 1080p-ben fut majd 30 FPS mellett Xbox One-on és PS4-en, míg PS5-ön és Xbox Series X-en, na és persze az ezt támogató PC-ken 4K, 60 FPS-t tud majd a cím.

A Gamescom 2020 nyitórendezvényén, az Opening Night Live-on is képviseltette magát a Bandai Namco Akció-RPG játéka, mégpedig egy új előzetessel, íme:

 


A Scarlet Nexus valamikor az év vége folyamán érkezik.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu