Menu

Riders Republic: sport-MMO a Ubisofttól [VIDEO]

A Ubisoft Annecy a STEEP után témán maradt (azt a sportjátékot is ez a csapat vezette fejlesztésileg…).

Az amerikai nemzeti parkokat (Bryce-kanyon, Yosemite-völgy, Mammoth-hegy, Sequoia Park, Zion, Grand Teton, Canyonlands – ezeket egybe is fogják mosni) szabadon körbemotorzhatjuk, és közben mások is körülöttünk fogják ropni az utat. A barátainkkal bandába verődve több játékmódot jászhatunk, így például lejtőfutamokon is részt vehetünk, de lesznek csapatos megmérettetések is, de aki PvP versenyeket szeretne, ilyet is játszhat – igaz, több mint ötvenen egymásnak eshetünk így. (Kérdéses, hogy platformtól függően hányan.) Síelhetünk, szárnyasruhával is útra kelhetünk… és lesz egy mentorunk is, mégpedig Brett Nale.

Havas heyek, kanyonok, több valódi amerikai terület egy térbe helyezve, hogy a sajtóközlemény szerint az eddigi legegyedibb és legélénkebb játszótér megvalósuljon. A közösségi hub élénk lesz, itt találkozhatunk más motorosokkal. A játék módjai között lesznek versenyek, trükkök elvégzésére vonatkozó kihívások (ezeket PvP-ben, kooperatívan, vagy egyedül is játszthatjuk), a Mass Startsban több mint ötvenen kezdenek neki a versenynek, ahogy a Community Jamsben is erre számíthatunk, igaz, itt a térképen véletlenszerűen bukkannak fel a feladataink. A Multiplayer Arenas 6v6 csapatos mérkőzések várnak ránk, az Online Cups pedig a ranglétrát takarja a legjobb játékosoknak.

A motorosunk kinézetét és felszerelését a szintlépések segítségével is módosíthatjuk, fejleszthetjük, és az avatárunk minden szempontját mi adhatjuk meg. Lehetünk a legjobb snowboardosok (úgyhogy a játék címe nem éppen találó, mert a ride kifejezés főleg valamilyen járműhöz passzol angolul), vagy két kerékre teremtett karakterek. Több sportban is helyt állhatunk, és több szponzor is leszerződhet velünk (ilyesmit már régen is láttunk: a szponzorok pénzt adnak, de eredményt várnak). A Riders Republic a next-gen konzolokon 60 FPS-sel fut, és egyszerre több mint ötven játékost is ábrázolni tud (ami miatt gyanítjuk, hogy a kurrens-gen konzolok limitálva lesznek…). A karakterünk és a kamera irányítását ösztönösnek, intuitívnek nevezik, a trükkrendszer innovatív lesz, és így a hardcore játékosok mellett a „kazuárok” is elvileg kapásból örömüket lelhetik a játékban.

A Riders Republic előrendelői a Bunny Packot kapják (egyedi nyulas kosztüm, kék nyúlfej, szivárványos snowboard festés). A Gold Edition az alapjáték mellett az első év Season Passát tartalmazza. Az egzotikus készletekkel idővel módosíthatjuk, lesz egy BMX Sport kieg (értelemszerűen biciklis), és egyéb „exkluzív” tartalmakra is számíthatunk. Az Ultimate Edition ezeken túl még négy exkluzív kozmetikus pakkot is tartalmaz (Cosmic, Rainbow, Neon, Skull’n Style). Pluszban húsz helikopterjegyet is kapunk így, amivel gyorsabban eljuthatunk a kedvenc helyszínünkre. (Tehát… fizetős lesz a fast travel? Ez most komoly, hogy limitálják?)

A Riders Republic február 25-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (UPlay, Epic Games Store, és nem kizárt, hogy bár MMO-ról van szó, de Denuvoval is megterhelik!), Google Stadiára, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A PlayStation 4 > PlayStation 5, Xbox One > Xbox Series frissítés ingyenes lesz. A játékot a Ubisoft Annecy mellett a Ubisoft Montpellier, a Ubisoft Belgrád, a Ubisoft Pune, a Ubisoft Berlin, a Ubisoft Kiev és a Ubisoft Odessa fejleszti.

Forrás: Gematsu

Riders Republic 2020 09 10 20 001

Riders Republic 2020 09 10 20 002

Riders Republic 2020 09 10 20 003

Riders Republic 2020 09 10 20 004

Riders Republic 2020 09 10 20 005

Riders Republic 2020 09 10 20 006

Riders Republic 2020 09 10 20 007

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu