Resident Evil: Infinite Darkness: új sorozat jön a Netflixre 2021-ben – itt a trailer! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Új animációs Resident Evil-sorozat érkezik Netflixre: már itt is az a Resident Evil: Infinite Darkness (A kaptár: Végtelen sötétség) első előzetese.

2021-ben újra érkezik egy animációs film a Resident Evil-franchise alapján, aminek leginkább csak örülhetünk, lévén a rajzolt stílusban mindig is sokkal ütősebb volt a sorozat, mint ami a Milla Jovovich-féle filmeket jellemzi.

Az új Resident Evil-szériáról Tokyo Game Show-n rántották le hivatalosan a leplet, amelynek magyar címe A kaptár: Végtelen sötétség, ami nem egész estés film, hanem sorozat lesz, executive producere pedig nem más, mint az a Hiroyuki Kobayashi, aki az első játék óta ott részt vesz a fejlesztésben. Az mér biztos, hogy a főszereplők Leon S. Kennedy és Claire Redfield lesznek, más viszont egyelőre nem tudni a történetről. Az animációs széria 2021-ben debütál a Netflix kínálatában, a korábban kiszivárgott előzetes viszont végre a streamingszolgáltató jóvoltából is megtekinthető.

Egyelőre kedvcsinálóként csak ezt a rövid teasert láthatjuk, amit alant láthattok. Nektek hogy tetszik?

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu