Syberia: The World Before: itt a demó [VIDEO]

Kontinenseken és időn át történő utazásra invitál a Syberia-sorozat legújabb része.

Aki itt meghökken, talán joggal teszi, ugyanis a Microids még 2019 augusztusában jelentette be a Syberia: The World Before-t. Azóta meg eltelt több mint egy év, és most a francia kiadó bejelentette, hogy itt a prológnak tekinthető demó a játékból, amit a Steamen már meg is találhatunk.

A játék Steam oldala szerint egy élet puzzle darabkáit rakhatjuk össze, ahol több kontinenst és időszakot is átélhetünk, ugyanis most már nem csak helyről helyre ugrunk, hanem egyik időből a másikba is. Például 1937-be, azon belül is Vaghenba. Dana Roze, egy 17 éves lány épp most kezdi el zongoristaként a karrierjét, de a fasiszta veszély lassan ráterül Európára, és ugye elég gyorsan közelítünk a második világháborúhoz is. Ebből adódóan pedig a feszültség a tetőfokán van. Aztán a másik időpont és helyszín Taiga 2004-ben – Kate Walker (őt pedig nem kell bemutatni a sorozatot ismerőknek…) próbál egy sóbányában túlélni. Ide zárták be, miután egy tragikus esemény révén arra jut, hogy az ő kilétét próbálja felfedezni.

Így igen, Dana Roze-t és Kate Walkert is irányíthatjuk a Syberia: The World Before-ban, hogy a túl régóta eltemetett rejtélyeket felfedezzük. Benoit Sokal világa ezúttal is fantasztikusnak és költőinek igérkezik lélegzetelállító területekkel és ismerős karakterekkel. Több bonyolult puzzle vár ránk, ami a sorozathoz illő tényező a játékmenetben. Egy kidolgozott, mély történetről lesz szó, és a tét sem lesz kicsi. A párbeszéd is tetszetős lehet. A szimfonikus stílusú soundtracket Inon Zur szerezte (Syberia 3, Fallout, Dragon Age, Prince of Persia).

A Microids nem trükközik – az első videó mellé tehát már fel is pakolták a Steamre a demót, de a teljes játékra valamennyit még várnunk kell, ugyanis a Syberia: The World Before valamikor 2021-ben fog csak megjelenni PC-re. Konzolos verziókról jelenleg szó sincs.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu