Ingyenes játékok Halloweenre: Blair Witch és Ghostbusters!

Wargame: A Red Dragon lesz a következő ingyenes játék, amelyet az Epic Games tagjai a jövő héten megkapnak.

Itt az ideje áttekinteni a szokásos módon azokat az ingyenes játék címeket, amelyek a heti Epic Games Store promóciót alkotják. Két olyan játékról van szó, amelyek központjában a horror áll – bár mindkettő a maga, egyedi módján mutatja be ezt. Mindenesetre ideális ajándék Halloween megünneplésére az Epic Games-től, mely webáruház egyébként is akciózik hasonló játékokat Halloween alkalmából.

No de nézzük az ingyeneseket: egyrészt a Blair Witch-ről, a Bloober Team által kifejlesztett pszichológiai horror címről van szó, amelyet az Ideglelés (Blair Witch Project) című film inspirált. A lengyel csapat egyike, az elmúlt években a horror műfaját uraló fejlesztőknek, és ebben a nem olyan régen megjelent túlélő horrorjukban a főszereplőnek meg kell találnia néhány eltűnt gyermek hollétét egy erdőben.

A hét másik ingyenes játékához kevesebb bevezetésre van szükség. Ez a Ghostbusters: The Video Game Remastered, a mitikus filmre épülő 2009-es játék remake-je, amelynek fő kiindulópontja az akció és a humor. A legendás kísértetfilm-saga más módon történő megtapasztalásának módja.

Az Epic Games Store azt is bejelentette, hogy a jövő héten ingyenesen letölthetjük a Wargame: Red Dragon című RTS-t, amelyben egy nyugati erők csapnak össze a kommunista blokkkal a hidegháború alatt.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu