Ninja Gaiden: Master Collection: magasabb frame rate-tel készül a trilógia

A Microsoft Store tényleg nem képes leállni – most a Ninja Gaiden reboot-trilógiával kapcsolatban erősített meg pár részletet.

A februári Nintendo Direct alatt megerősített Ninja Gaiden: Master Collection a redmondi cég boltja szerint az 4K felbontás mellett több mint 60 FPS-sel játszhatjuk a három Ninja Gaiden játékot. Feltehetőleg a PlayStation 5-re és az Xbox Seriesre kell gondolni a PC mellett, mert a PlayStation 4 Pro, Xbox One X esetében ez nem valósulhat meg, a felbontás pedig kizárja az alap PlayStation 4, Xbox One duót, a Nintendo Switch-et meg jelen formájában nem ilyen teljesítményre tervezték.

Egy hónapja már írtunk a pakkról a bejelentése után: „A Koei Tecmo és a Team Ninja multiplatformmá teszi a Ninja Gaiden reboot trilógiának második verzióit (az első két rész esetében ez a Sigma alcímű verzió, igaz az elsőnél a harmadiknak is mondhatnánk, ugyanis volt ott Black variáns is, a harmadiknál pedig a Razor’s Edge volt – ezek eleinte a PlayStationre szánt verziók voltak, a harmadik felvonásnál pedig ezt először a Nintendo Wii U kapta meg, és csak utána jött a PlayStation 3/Xbox 360-ra az újrakiadás), ugyanis PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, illetve PC-re (Steamen). A 2007-ben megjelent Ninja Gaiden Sigma, a 2009-es Ninja Gaiden Sigma 2, és a 2012-es keltezésű Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge az összes eddigi DLC-vel fog így felbukkanni a platformkvartetten.

Yosuke Hayashi, a Team Ninja vezetője a sajtóközleményben azt mondta, hogy számukra a Ninja Gaiden az egyik legfontosabb és legjelentősebb IP, de nem volt a stúdiónak lehetősége a PlayStation 4/Xbox One generációra kiadni egy új részt (ugyansi a Nioh-val foglalkoztak), és reménykedik, hogy ha a kihívást nyújtó akciójátékok iránt érdeklődünk, akkor kipróbáljuk a csapat régebbi munkásságát. Fumihiko Yasuda, a Team Ninja másik vezetője szerint ebből az IP-ből indult ki az ő akciójátékos stílusuk, és bízik benne, hogy a Nioh rajongói is kipróbálják Ryu Hayabusa történetét. Reménykedik, hogy hamarosan eljön a nap, amikor már beszélhet a Ninja Gaiden-sorozat következő részéről, mert ezt szeretné fejleszteni.”

A Ninja Gaiden: Master Collection június 10-én jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre (visszamenőleges támogatás, jobb teljesítmény), PC-re (Steamen), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu