Maga Chris Pratt árulta el A galaxis őrzői Vol 3. forgatásának kezdődátumát!

MOZI HÍREK – Bár a közelgő Marvel-folytatás, A galaxis őrzői Vol. 3 körül továbbra is szinte minden rejtély marad, a visszatérő sztár, Chris Pratt most legalább lerántotta a leplet arról, hogy mikor kezdődik a film forgatása.

 

Chris Pratt, a színész és az MCU alapembere most elárulta, hogy A galaxis őrzői Vol. 3. főforgatása még idén év végén elkezdődik, sőt, egy elég konkrét időzítést is adott.

„Az idei év végén és a jövő év elején fogjuk forgatni, tehát úgy novembertől talán áprilisig”.

— olvashatjuk a Movieweben. Pratt, aki újra Star-Lord szerepét fogja alakítani az MCU-sorozat harmadik részébe, még a forgatókönyvvel kapcsolatos gondolatait is elárulta, amit, saját bevallása szerint már jó ideje olvasott, és alig tudta visszafogni az izgalmát, hogy ismét együtt dolgozhat James Gunn rendezővel.

„Igen, nos, a forgatókönyvet már évekkel ezelőtt megírtuk, mert már évekkel ezelőtt meg akartuk csinálni, és előre nem látható körülmények, majd egy világjárvány miatt – nem tudom – nem is igazán emlékszem, hogy mi történt, de valamiért nem forgattuk le, és most, Isten kegyelméből, le fogjuk forgatni, és James Gunn fogja rendezni, és ez tényleg k**va jó lesz!”.

Az „előre nem látott körülmények”, amire Pratt utal, valószínűleg a Gunn és a Disney között kialakult dráma, aminek következtében a rendezőt kirúgták a projektből a közel egy évtizeddel korábban posztolt tweetjei miatt. Gunnt persze aztán visszahelyezték, és azóta biztosította a franchise rajongóit, hogy tervei a sok csúszás ellenére nagyon keveset tértek el az eredeti elképzeléstől.

„Nem, nem sokat. A legtöbb csak finomítás volt kreatív döntések nyomán. Az Őrzők útját már régóta kijelöltük” – válaszolta Gunn arra a kérdésre, hogy egy rajongó a közösségi médiában megkérdezte tőle, kellett-e finomítania A galaxis őrzői Vol. 3 forgatókönyvén a gyártási nehézségek miatt.

Chris Pratt egyébként nem az egyetlen, aki a Guardians of the Galaxy Vol. 3 forgatókönyvét is kibeszélte: Karen Gillan (Nebula) korábban azt állította, hogy a harmadik film lesz a trilógia legjobbja. „Nem tudom pontosan” – mondta Gillan a produkció 2019-es kezdési dátumával kapcsolatban. „Szerintem a következő pár évben lesz, de olvastam a 3. kötetet, és szerintem ez a legjobb a trilógiából. Tudom, hogy mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, hogy James Gunn visszatér a rettenthetetlen vezetőnk szerepében. Szóval mindannyian nagyon várjuk már, hogy újra együtt lehessünk.”

A Galaxis őrzői Vol. 3 részletei egyelőre titokban maradnak, de Gunn már korábban elárult néhány támpontot a történet irányát illetően, és kijelentette, hogy a történetbe nagymértékben belekeveredik Bradley Cooper Rocket Racoonja. „Csak annyit mondok, hogy Rocket nagy szerepet játszik abban, ami a jövőben történik – és egy csomó dolog (például a sebhelyek, amiket a hátán fogunk látni) előkészíti azt, amit végig Rocket számára terveztem” – mondta Gunn a film cselekményéről.

A galaxis őrzői Vol. 3 2023. május 5-én kerül a mozikba. A legénységnek azonban messze nem ez lesz az egyetlen kalandja, hiszen a Disney+-on az I Am Groot és a The Guardians of the Galaxy Holiday Special is tervben van véve.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu