Quentin Tarantino Maya Hawke-ot akarja a Menyasszony lányának a Kill Bill 3-ban

MOZI HÍREK – Ha a Kill Bill 3 valaha is megtörténik, Quentin Tarantino egyesítené Uma Thurmant és az életre kelt lányát, Maya Hawke-ot a vásznon.

 

Akár a Kill Bill: Vol. 3 tényleg megtörténik, az még nem derült ki. Quentin Tarantino azonban már ízelítőt adott abból, hogy mit tervezne, ha úgy döntene, hogy kiegészíti a trilógiát. És ez magában foglalhatná Maya Hawke bevonását A menyasszony lányának, BB-nek a szerepébe, ami újra összehozná őt a képernyőn a valódi anyjával és az eredeti két film sztárjával, Uma Thurmannel.

Quentin Tarantino jelenleg a Volt egyszer egy Hollywoodban című regényének promócióját népszerűsíti. Joe Rogan podcastjében nemrégiben adott interjújában a Kill Bill 3 lehetőségéről beszélt. Íme, mit mondott erről.

„Azt hiszem, csak a karakterek húsz évvel későbbi újbóli felidézése, és elég csak elképzelni a Menyasszony és a lánya, BB, 20 évnyi békét kap, és aztán ez a béke összetörik. Már az ötlet, hogy Uma [Thurman] és a lánya [Maya Hawke] szerepét is megkaphatnánk a dologban, kib****tt izgalmas lenne”.”

Ahogy a rajongók emlékezhetnek, a Menyasszony győzedelmeskedett Bill felett a Kill Bill végén: Vol. 2. végén, és a nő BB-vel lovagolt el a naplementébe. De ez nem jelenti azt, hogy boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Még mindig vannak olyanok, akik holtan akarják őt látni. Pontosan ezt vetette fel Quentin Tarantino, aki az interjú során kicsit mélyebben is belemerült a felvetett ötletbe.

„Elle Driver még mindig odakint van, Sophie Fatale-nek levágták a karját, de még mindig odakint van. Mindannyian megkapták Bill pénzét. Valójában Gogónak volt egy ikertestvére, Shiaki, és így az ikertestvére is felbukkanhatott”.

Bár a film megvalósulása nincs megerősítve, Quentin Tarantino minden bizonnyal nyitott rá. Vivica A. Fox, aki Vernita Greent alakította a Kill Billben: Vol. 1, szintén kifejezte, hogy szeretné, ha ez megtörténne. Konkrétan azt szeretné, ha Zendaya játszaná lánya felnőtt változatát, aki végignézte, ahogy a menyasszony megöli az anyját. Szóval lehet, hogy Zendaya vs. Maya Hawke lesz a régóta várt folytatásban. Hawke a maga részéről a Netflix Stranger Things című sorozatában vált áttörő sztárrá. Néhány további kreditpontja közé tartozik a hamarosan megjelenő Feat Street Part 1: 1994 és történetesen a Once Upon a Time In Hollywood.

Quentin Tarantino továbbra is kitart amellett, hogy csak még egy filmet fog rendezni, aztán visszavonul. Bár továbbra is elfoglalja magát, nem fog több filmet rendezni. Ez a Kill Billt jelentené: Vol. 3 elméletileg az utolsó rendezői munkája lehet. Üzleti szempontból könnyen elképzelhető, hogy a stúdió zöld utat adna neki. Az első két Kill Bill-film összesen 330 millió dollárt hozott a globális jegypénztáraknál. És elég hosszú idő telt el ahhoz, hogy a nosztalgia minden bizonnyal elősegítse a hype-ot. Amint további részletek derülnek ki, folyamatosan tájékoztatunk titeket. A teljes interjút a The Joe Rogan Experience legújabb epizódjában nézheted meg.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu