Brutálisan kemény a Vaksötét 2 új trailere! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Stephen Lang brutálisabb, mint valaha a Don’t Breathe 2 új red band trailerében, amely az USA-ban pénteken, 13-án kerül a mozikba – mikor máskor?

 

A Sony Pictures Entertainment kiadta a Vaksötét 2 új „Dark AF Restricted” red band trailerét. A leírásnak megfelelően a trailerben az első Vaksötétben megismert Stephen Lang visszatér Norman Nordstrom, azaz a Vak Ember szerepében, aki ismét a lakásbetörők célpontjává válik, és azóta csak még szadistább lett, hogy utoljára az első filmben láthattuk. Az új trailert alább megnézhetitek, de figyelmeztetünk, hogy tele van spoilerekkel, többek között több halálos jelenettel is.

A folytatás logline-ja a következő: „A Vaksötétben Norman Nordstromot (Stephen Lang) mindenki alábecsülte a vaksága miatt: megmutatkozott benne a rendíthetetlen túlélési akarat, és az, hogy megkapja, amit akar… de a személyiségének egy szörnyű, gonosz oldala is, mivel semmi – sem ember, sem lelkiismeret – nem állhat az útjába.

Most, a Vaksötét 2-ben, nyolc évvel később, Nordstrom a 11 éves Phoenixszel él; újjáteremtette a családot, amelyet egy részeg sofőr ellopott tőle, és megtalálta a csavaros igazságszolgáltatást, amelyről mindig is úgy érezte, hogy megilleti. Amikor a betolakodók ismét betörnek az otthonába, ezúttal Phoenixre összpontosítva, Norman másodszor is felfedezi, mi rejtőzik benne… és ez ismét új és váratlan módon történik.”

A Vaksötét 2-t Rodo Sayagues rendezi, aki az eredeti filmet Fede Alvarezzel közösen írta. A páros írta a folytatás forgatókönyvét is, Alvaraez pedig Sam Raimi és Rob Tapert producerrel közösen. Stephen Lang mellett Madelyn Grace, Brendan Sexton III, Adam Young, Bobby Schofield, Rocci Williams, Steffan Rhodri, Stephanie Arcila, Diana Babnicova és Christian Zagia szerepel a filmben.

„Abból indult ki, hogy megpróbáljuk meglepni magunkat és a közönséget” – mondta korábban Alvarez arról, hogy mire számíthatunk a Vaksötét 2-ben. „Nem akartunk olyan folytatást csinálni, ahol ‘megint ugyanaz, csak nagyobb’. Egy teljesen más történetet mesélünk el, amely ugyanazokat a kérdéseket teszi fel – hogyan érez a közönség ezzel a karakterrel és azzal kapcsolatban, amit csinál. Mint minden jó thriller, ez is egy rejtvény – minden jelenet egy-egy nyom, és össze kell rakni a képet”.

Hozzátette: „Rájöttünk, hogy van valami, amit eddig még soha nem csináltak, mégpedig az, hogy fogjuk egy film főgonoszát, és elmeséljük a történetét az első sorban – hogy ő legyen a folytatás főszereplője. Úgy gondoltuk, hogy ez nagyon szórakoztató – adjunk ennek a fickónak egy esélyt, fedezzük fel jobban az életét és a karakterét, és meséljük el a történetét arról, hogy mi történt vele az első film után… Kibővítjük a karaktert, mélyen a szívébe és a lelkébe, a pszichéjébe merülünk. Mi teszi ezt a fickót egyedivé?”

Az, hogy a Vaksötét 2-ben kreatívan más irányba indultunk el, Sayagues szerint azt is jelentette, hogy nem volt szükség arra, hogy Jane Levy-t visszahozzuk Rocky szerepében. Alvarez azt is felvetette, hogy a Gonosz halottak és a Ne lélegezz, ne lélegzz után Levyt egy újabb horrorforgatásra visszahívni túl nagy kérés lett volna a színésznőtől, aki mindig mindent belead a szerepeibe. Levy a Twitteren megerősítette, hogy nem kérdezték meg a visszatérésről, de egyetértett azzal, hogy nem érdekelné.

A Vaksötét 2 a tervek szerint pénteken, augusztus 13-án kerül a mozikba. Az új trailert a Sony Pictures Entertainmenttől kaptuk a YouTube-on.

Forrás: Movieweb

 

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu