Hellblade: továbbfejlesztett grafika Xbox Series X-en | S: 4K, 60FPS, ray-tracing és egy új trailer az ünnepléshez [VIDEO]

Míg a Hellblade 2-vel kapcsolatos hírekre várunk, a készítők grafikai és teljesítménybeli fejlesztéseket ígérnek az első részhez.

 

Ma van a negyedik évfordulója a Senua főszereplésével készült kalandok megjelenésének a Hellblade-ben, amely egy sötét és pszichológiai utazás, és kiváló fogadtatásban részesült. Olyannyira, hogy már készül a folytatás Xbox Series X | S-re, amely tulajdonképpen az egyik első cím volt, amelyet az új generációra jelentettek be, miután az Xbox megvásárolta a Ninja Theory-t. De ha még nem próbáltad ki az eredeti címet, most új lehetőséged lesz arra, hogy minden eddiginél nagyobb elmélyültséggel élvezd.

A Ninja Theory kiadta a Hellblade optimalizáló javítócsomagját az Xbox sorozathoz, hogy teljes mértékben kihasználhassuk az új rendszerekben rejlő lehetőségeket. És hogy a kaland, amelynek helyszíne már eddig is magával ragadó és impozáns volt, még inkább az legyen. Így többek között 4K felbontás, 60 képkocka/másodperc, ray-tracing vagy DirectX került bele, egyéb technikai lehetőségek mellett. Ezen kívül Smart Delivery-t használ, így importálhatod a játékot, és folytathatod, ha már félig megvolt.

A javítás már elérhető, a stúdió pedig egy új trailert is kiadott, hogy megünnepelje ezeket a fejlesztéseket. Hogy könnyebben közelebb kerülhess a kalandhoz, ne feledd, hogy a Hellblade elérhető az Xbox Game Pass-on, amelynek változatában szintén kihasználhatod az újdonságokat. Emlékezzünk, hogy az Xbox Game Pass-hoz mindössze egy euró befizetésével csatlakozhatsz az első hónapban, és így további költségek nélkül hozzáférhetsz egy több száz játékot tartalmazó könyvtárhoz.

Itt olvashatjátok a fantasztikus Hellblade: Senua’s Sacrifice ról szóló kritikánkat.

VGC forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu