Quentin Tarantino anyja durván degradálta fia tehetségét gyerekkorában, ezért a rendező „bosszút” esküdött és be is tartotta!

MOZI HÍREK – Ma megtudtuk, hogy Quentin Tarantino rendező egy olyan ember, aki képes haragot tartani, miután az 58 éves színész elárulta, hogy gyerekkorában megfogadta, hogy soha nem ad anyjának egy „pennyt” sem a leendő vagyonából, miután az lekicsinyelte az írói munkásságát.

 

Quentin Tarantino, a Pulp Fiction rendezője a Brian Koppelmannek a Billions készítője The Moment című podcastjének adott interjújában felidézte azt a pillanatot, amikor édesanyja, Connie Zastoupil végül levette magát a fiatal Tarantino listájáról, amelyen „azok az emberek szerepelnek, akik megkapják a pénzemet, ha gazdag és híres leszek”.

A 12 éves fiú hajlamos volt forgatókönyveket írni az iskolában esszé helyett, ami miatt a tanárai nem kis haragot váltott ki belőle. Tarantino emlékszik, hogy anyukája egy megfelelő szidás alkalmával a gyermeke tanulmányi teljesítménye miatt gúnyolódott a korai írásokon, mondván:

„Ó, és mellesleg, ez a kis ‘írói karrier’ – az ujjal való idézőjelekkel meg mindennel – ez a kis ‘írói karrier’, amit csinálsz? Annak a szarnak kurvára vége.”

Emlékeztetve a gonoszság végső pillanatára, azt mondja:

„Amikor ezt mondta nekem abban a szarkasztikus formában, akkor azt mondtam magamban: ‘Oké, hölgyem, ha sikeres író leszek, soha nem fogsz látni egy fillért sem a sikeremből. Nem lesz neked házad. Nem lesz neked nyaralás, nem lesz Elvis Cadillac a maminak. Nem kapsz semmit. Mert ezt te mondtad.” Így van, Connie, semmit sem kapsz a 425 millió dolláros Django elszabadul pénzből, sem a részed a Volt egyszer egy… Hollywoodban 370 millió dollárból, vagy az Becstelen brigantyk 320 milliójából.”

Tarantino állta a szavát, és azt mondta Koppelmannek: „Igen. Igen, segítettem neki az adóhivatalnál. De ház nélkül. Se Cadillac, se ház.”

Ez a történet figyelmeztető mese a kisgyerekek szenvedélyének lekicsinyítéséről, különösen, ha az a gyerek Quentin Tarantino.

„A szavaidnak következményei vannak, amikor a gyerekeiddel foglalkozol. Ne feledd, hogy következményei vannak annak, ha szarkasztikus hangnemben beszélsz arról, ami számukra jelentőséggel bír.”

Forrás: Today

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu