Klasszikus MMORPG: A Lineage új játékkal tér vissza, itt az új W-trailer!

A dél-koreai MMORPG franchise, a Lineage új része izometrikus nézeten alapul majd és mesterséges intelligencia segít a nyelvfordításban a világ minden tájáról játszó játékosoknak!

 

A Lineage az egyik legnépszerűbb ingyenes játék az MMORPG műfajban. A több mint két évtized alatt több rész után, köztük a sikeres Lineage 2 után a saga egy új címmel tért vissza, a Lineage W nevű játékkal, amely a globális piacot igyekszik meghódítani. A Lineage W egy olyan időszakban próbál majd sikereket elérni, amikor az MMO-piac nagyon jól megy, olyan sikerekkel, mint például a New World.

 

 

Az NCsoft az izometrikus nézetet választotta ebben az új kiadásban, szemben a klasszikus harmadik személyű nézettel, amelyet a korábbi kiadásaikban megszokhattunk, és különösen az online játékra összpontosítottak. Ennek érdekében a dél-koreai vállalat egy olyan globális harcrendszert vezetett be, amely nem veszi figyelembe a játékosok származási országát, így a játékosok ugyanazon a szerveren más országokból származó emberekkel vívhatnak egymás mellett csatákat. A kommunikáció megkönnyítése érdekében az NCsoft mesterséges intelligencia fordítószoftvert fejlesztett ki, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy nyelvi probléma nélkül kommunikáljanak.

 

 

Ez a rendszer támogatja a beszédből szöveggé alakító funkciókat is, ami megkönnyíti a globális közösségek létrehozását. Az akadályok leküzdése érdekében az NCsoft megerősítette, hogy a játék támogatni fogja a PC és a mobil, valamint a konzolok közötti keresztjátékot is. A játék 2021-ben jelenik meg PC-re, mobileszközökre, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre. A Lineage volt az egyike azon játékoknak, ami az után jött ki, hogy a World of Warcraft óriási siker lett, bár az is igaz, hogy utóbb a közönséget jobban érdeklik a keleti játékok, mint például a Final Fantasy XIV is.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.