Ghost of Tsushima – Jin Sakai színésze a valóságban is kipróbálja a katana mozdulatokat

A Ghost of Tsushima Director’s Cut pár napja jelent meg, és a PS4-es verzióhoz képest elég jelentős frissítés.

 

Ma azonban valami rendkívüli dologról szeretnénk beszélni, ahol egy színész próbálja ki a karaktere képességeit. Daisuke Tsuji, Jin Sakai arca és hangja, meg lett hívva Toru Uchikado által ( akit leginkább a Heroes Rebornból ismert, és a Castlevania Animated Show-ban Taka-t szinkronizálta), hogy próbálja meg újraalkotni a játék mozdulatait.

Átvesznek néhány alapot, mint például a kardhüvelyezés, megpróbálnak néhány speciális mozdulatot és nehéz ütéseket. A videó végén egy gyors, szórakoztató párbajjal zárják le a játékban látható összes mozdulatot.

Ez egy viszonylag rövid, tizenöt perces videó, és mindig szórakoztató látni, ahogy a színészek megpróbálják utánozni a videojátékos karakterüket:

 

A Ghost of Tsushima Director’s Cut 2021. augusztus 20-án jelent meg, és kizárólag PS5-re érhető el. Itt pedig elolvashatod!

Forrás: Youtube

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.