Menu

Visszatért a Ubisofthoz az Assassin’s Creed veterán írója!

Kevesebb mint egy évet töltött el a francia kiadón kívül az Assassin’s Creed veterán írója, Darby McDevitt…

 

Korábban talán mi is beszámoltunk arról, hogy McDevitt maga mögött hagyja a Ubisoftot, hogy új kihívásokat keressen. Nos, az új kihívások alatt az Illogikánál próbálkozott (ott egészen pontosan A Quiet Place narratív rendezője volt; ugyanabban az univerzumban játszódik, mint John Krasinski filmjei), de úgy tűnik, hogy nem vált be neki a hely, mert örömmel közölte, hogy a Ubisoft visszafogadta kegyei közé a tényleg veteránnak nevezhető írót, aki a nagy eséllyel élő szolgáltatásos (live service) irány felé tartó Assassin’s Creed akár következő felvonásában, az Infinity alcímű részben is közre fog működni.

McDevitt volt az Assassin’s Creed: Valhalla, továbbá egy be nem jelentett projekt narratíváért felelős rendezője, előtte pedig vezető forgatókönyvíró volt az Assassin’s Creed IV: Black Flagben, az Assassin’s Creed: Revelationsben, továbbá az Assassin’s Creed: Embers nevű kisfilmben is. De az Assassin’s Creed: Origins, Assassin’s Creed: Unity, illetve Assassin’s Creed: Bloodlines is ott van az életrajzában, szóval az utóbbi évtizedben kb. nem is volt olyan nagyobb játék, amihez neki ne lett volna történetileg köze.

McDevitt a Twitteren erősítette meg, hogy valóban a Ubisoftnál folytatja munkáját. Az utóbbi év során elgondolkodott a karrierjén, és arra koncentrált, hogy új ötleteket próbáljon ki, és eddig ismeretlen határvonalra juthasson el, de örömmel töltötte el, hogy ez a francia kiadóhoz való visszatérését is eredményezte, így folytatja a munkáját a Ubisoft egyik legnagyobb franchise-án. Izgatottan várja az utazásának folytatását, majd hozzátette, hogy alig várja, hogy a csapatával a kitűzött helyekre eljuthasson, illetve a történeteket el tudja majd mesélni.

Akkor ez azt jelenti, hogy a Ubisoft megnyugodhat a következő Assassin’s Creed egyik szemszögével kapcsolatban, ugyanis egy bevált névre számíthat a cégen belülről, és nem kell egy másik személyre bíznia a feladatait. De kérdés (ahogy a Far Cry esetében is; erről régebben írtunk), hogy jó ötlet-e live service modellre kanyarodni az Assassin’s Creeddel…?

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu