Menu

Ubisoft: hihetetlen, mit művel a cég azokkal, akik a Splinter Cell Backlist megjavítását követelik!

Ubisoft, a francia kiadó nemtörődömsége nem várt magasságokba emelkedett…

 

A Ubisofttól Tara Johnson Reichley, a fogyasztókkal való kapcsolattartásért felelős részleg vezetője írta a franciák fórumán, hogy aki a Splinter Cell Blacklist esetében az online problémák kijavítását kérve keresi fel az ügyfélszolgálatot („jegyet kér”), azt az illetőt egészen egyszerűen kitiltják, ami nem csak azt jelenti, hogy búcsút inthet Sam Fisher kalandjának, hanem az összes, eddig megszerzett Ubisoftos játéktól is elköszönhetünk, ha ez bekövetkezik. Miért? Mert Yves Guillemoték nem tervezik a Spinter Cell Blacklist (amiről régebben itt írtunk részletesebben) online részét helyre állítani: nincs online, nincs co-op.

Reichley hozzátette, hogy a játék (és nem csak ez, hanem a többi, régebbi Ubisoft-termék, ami online elemekkel rendelkezik/rendelkezett) offline továbbra is működni fog, ami csak addig jó, amíg bele nem gondolunk, hogy sok játékuk internetkapcsolatot, vagy szerverhez való kapcsolódást igényel. (Ilyen volt a Might & Magic X: Legacy is, ami miatt korábban botrány volt, de tévedtünk: bár kellett egy kis idő, mire a Ubisoft valóban működőképessé tette a DLC-jét.)

A kitiltás hét napig tart, és az egy hetes tiltás alatt nincs lehetőségünk a Ubisoft Store-ról vásárolni sem, nem hogy játszani. A további sértő magaviselet végleges kitiltással jár, írja a poszt. Nos, és aki régebbi Ubisoft Connect vagy Uplay klienset használ, szintén tiltást kap. Előbbi korábbi változatai ugyanis nem biztonságos, így a Ubisoft-fiókunk, vagy maga a Ubisoft is veszélyben lehet, írja Reichley… és ezek után csodálkoznak, ha az általuk szinte állandóan használt Denuvós játékaikat kalózkodják?

És most jön a „leteszem a hajamat” fordulat: a Ubisoft törölte a topicot azzal a kijelentéssel, hogy nem egy alkalmazottjuk írta a posztot, de ez túlzottan PR-szagú indoklásnak tűnik, ugyanis maga a téma kiemelt volt a törlése előtt, továbbá válaszolni sem lehetett ott. Ilyesmit pedig csak moderátorok és adminok csinálhatnak. Úgyhogy egy tapsvihart Guillemotéknak, megérdemlten szarkasztikus cselekedet ez feléjük…

Forrás: DSOGaming

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu