SIFU: nem tudod letölteni a játékot PlayStationre? Itt a megoldás!

Ha hibába ütköztél a SIFU PlayStation rendszeren való letöltése során, kövesd ezeket a lépéseket a korai hozzáféréshez. Aki előrendelte a Deluxe Editiont, annak ugyanis gondot okoz a letöltés a PS Store-ból.

 

A SIFU, az Absolver alkotóinak, a SloClapnak az új játéka idén kedden jelenik meg PC-re és PlayStation konzolokra. A játékban egy különös játékmechanikával rendelkező, harcművészetekre koncentráló harcot élhetünk át, amely a fejlesztők ígérete szerint igazi kihívás lesz a játékosok számára.

Sok PlayStation felhasználó problémákról számolt be a SIFU letöltése során, bár a SloClap néhány órával ezelőtt megerősítette, hogy a konfliktus megoldódott. Az emberek azonban továbbra is kapnak hibákat, ezért a következő lépéseket kell megtennie, ha továbbra sem tudod elérni a letöltést a Sony digitális áruházán keresztül:

 

  • Indítsd újra a konzolt, és próbáld meg elindítani a letöltést a könyvtárból
  • Ha ez sem oldja meg, lépj a Beállításokba
  • Nyisd meg a Felhasználók és fiókok > Egyéb menüpontot PS5 rendszeren vagy Fiókkezelés PS4 rendszeren
  • A licencek visszaállításához válaszd a Visszaállítás lehetőséget

 

Ha a probléma továbbra is fennáll, a fejlesztők megjegyezték, hogy lépjen be a játék hivatalos Twitter-fiókjába, és privát üzenetben küldje el nekik a PlayStation Network azonosítóját , a régiót és a használt platformot. Ezt az információt közvetlenül a PlayStation mérnökeinek küldjük el, akik a problémával foglalkoznak.

A játék február 8-án érkezik PC-re, PS4-re és PS5-re, mert előrehozták a megjelenési dátumát, ami okos lépés, mivel a hónap második felében érkeznek a 2022-es nagy nevek.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu