A The King of Fighters XV egy látványos animációs rövidfilmmel készül a megjelenésre [VIDEO]

Az ismert japán animátor, Masami Obari készítette az SNK verekedős játékának különleges videóját.

 

Már nincs sok hátra a The King of Fighters XV megjelenéséig. Az SNK verekedős játéksorozat visszatérése egy hét múlva nyílik meg PC-n, PlayStationön és Xboxon, miután a Sony konzoljain különböző nyílt bétákat tartott, de több meglepetéssel is készül, hogy bemelegítse a motorokat a megjelenésre.

A legkülönlegesebb talán a látványos animációs rövidfilm, amit ezeken a sorokon láthatunk, és amit egy neves animátorral együttműködve készítettek. A rendezőként és karaktertervezőként is ismert Masami Obari egyedi és ikonikus stílusát nyomja rá a különleges animációra. Az eredmény? Egy akciódús videó, amely a KOF karakterek rajongóit is megörvendezteti.

Ha pusztán a játékra koncentrálunk, érdemes megjegyezni, hogy összesen 39 karaktert tartalmaz majd , köztük egy csoport klasszikus harcost, amelyhez az év folyamán további 12 letölthető karaktert adnak hozzá. A klasszikus 3v3-as csapatharc rendszere mellett a játékban megtalálható a Shatter Strike, egy új mechanika, amely lehetővé teszi az ellenséges támadások kivédését. Az SNK-tól arra invitálnak minket, hogy ismerjük meg az újdonságokat, amelyek közül kiemelkedik a továbbfejlesztett módok és a Rush funkció, amely lehetővé teszi, hogy a támadás gombok gyors megnyomásával kombókat hajtsunk végre.

A King of Fighters XV PC, PS4, PS5 és Xbox Series X | S platformokra jelenik meg február 17-én, és elvileg lesz egy gyűjtői kiadása is, bár ezt nem biztos, hogy majd nálunk is kapni lehet.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.