A The King of Fighters XV egy látványos animációs rövidfilmmel készül a megjelenésre [VIDEO]

Az ismert japán animátor, Masami Obari készítette az SNK verekedős játékának különleges videóját.

 

Már nincs sok hátra a The King of Fighters XV megjelenéséig. Az SNK verekedős játéksorozat visszatérése egy hét múlva nyílik meg PC-n, PlayStationön és Xboxon, miután a Sony konzoljain különböző nyílt bétákat tartott, de több meglepetéssel is készül, hogy bemelegítse a motorokat a megjelenésre.

A legkülönlegesebb talán a látványos animációs rövidfilm, amit ezeken a sorokon láthatunk, és amit egy neves animátorral együttműködve készítettek. A rendezőként és karaktertervezőként is ismert Masami Obari egyedi és ikonikus stílusát nyomja rá a különleges animációra. Az eredmény? Egy akciódús videó, amely a KOF karakterek rajongóit is megörvendezteti.

Ha pusztán a játékra koncentrálunk, érdemes megjegyezni, hogy összesen 39 karaktert tartalmaz majd , köztük egy csoport klasszikus harcost, amelyhez az év folyamán további 12 letölthető karaktert adnak hozzá. A klasszikus 3v3-as csapatharc rendszere mellett a játékban megtalálható a Shatter Strike, egy új mechanika, amely lehetővé teszi az ellenséges támadások kivédését. Az SNK-tól arra invitálnak minket, hogy ismerjük meg az újdonságokat, amelyek közül kiemelkedik a továbbfejlesztett módok és a Rush funkció, amely lehetővé teszi, hogy a támadás gombok gyors megnyomásával kombókat hajtsunk végre.

A King of Fighters XV PC, PS4, PS5 és Xbox Series X | S platformokra jelenik meg február 17-én, és elvileg lesz egy gyűjtői kiadása is, bár ezt nem biztos, hogy majd nálunk is kapni lehet.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu