Az EA eltávolítja Marc Overmarsot a FIFA Ultimate Teamből a botrány és az elbocsátás után

A holland futballsztár botrányba keveredett az Ajaxnál tanúsított helytelen viselkedése miatt, amit a FIFA sem tolerálhat.

 

 

Függetlenül attól, hogy mi a véleményed a FIFA-sagáról, az igazság az, hogy az éves kiadásokkal jelentkező játék a labdarúgás egyfajta szimbólumának számít világszerte. Ennek tudatában az EA Sports gyorsan reagál, amikor a játékból eltávolítja a viselkedésükből adódó botrányokba keveredett játékosokat. Ahogy nemrég beszámoltunk róla, ez történt a Manchester United játékosával, Mason Greenwooddal, most pedig Marc Overmars menedzsert távolították el.

Marc Overmars ICONO-elemei többé nem lesznek elérhetőek

„A FIFA közösségnek: Marc Overmars többé nem jelenik meg a FIFA Ultimate Team [FUT] és Ultimate Draft csomagokban. Ezért Marc Overmars ICONO tárgyai többé nem lesznek elérhetőek a csomagokban” – közölték a fejlesztők.

Marc Overmarst, az 1990-es évek holland válogatott sztárját és az Ajax korábbi menedzserét, ahol játékos is volt, az előző hétvégén elbocsátották, miután többször is vádolták női munkatársak zaklatásával.

Sajnos Overmars esete nem egyedi, és nem is különösebben szokatlan. Éppen a múlt héten az EA-nak kellett ugyanígy eljárnia a Manchester United támadójával, Mason Greenwooddal, akit élettársa nemi erőszakkal vádolt meg; éppen ugyanilyen vádak vezettek a Manchester City szélsőjének, Benjamin Mendynek az elbocsátásához tavaly szeptemberben.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu