Bemutatkoznak a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin új karakterosztályai

A Final Fantasy univerzum korai időszakához kötődő kaland március 18-án lesz elérhető.

 

 

A Final Fantasy-rajongók március 18-ra vethetik a szemüket, ugyanis ekkor jelenik meg a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin. Eddig a világának sajátosságait és a harcok akcióját értékelhettük, mivel a Square Enix a játék által kínált összes változatos lehetőséget szerette volna bemutatni – most például néhány új karakterosztályról értesülhettünk.

A Breaker, a Tyrant és a Void Knight új osztályok a franchise-ban

Ezek, már a karakter classok, minden RPG ikonikus elemeként működve lehetővé teszik számunkra, hogy új harci stílusokat fedezzünk fel az egyes karakterek mozdulatainak és fegyvereinek széles palettáján keresztül. Bár már így is meglehetősen széles körű élményben lehet részünk, a Square Enix a szerepjáték szintjét úgy kívánta emelni, hogy a franchise-ban eddig ismeretlen foglalkozásokkal, a Breakerrel, a Void Knight-tal és a Tyrant-tal bővítette ki a választékot.

Mindegyik osztálynak megvannak a maga egyedi jellemzői, amelyekből előnyt kovácsolhatunk a csaták során. Egyrészt a Tyrant fontos előnyt nyújt majd a harc elején azzal, hogy fegyvereit az elementáris mágia erőivel ruházza fel, amelyekkel közvetlenül az ellenség gyenge pontját támadja. Szintén a varázslás területén maradva, találkozhatunk majd a Void Knight-tal, aki védekezik az ellenfelek mágikus lépései ellen, és kihasználja azokat, hogy növelje MP-jét vagy erőteljesebb ellentámadást hajtson végre. Végül a kihívást kereső játékosok a Breakerrel gyakorolhatnak, amely nagyon pontos ütéseket igényel, hogy villámgyorsan végezzen az ellenfelekkel.

Míg a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin újdonságainak nagyobb része az akciódús harcokra koncentrál, a fejlesztők gondoskodtak arról, hogy az RPG alapvető játékmenetét megőrizzék. A Team Ninja csapata azonban nem ragaszkodott foggal-körömmel a klasszikusokhoz, és inkább újított a cselekményt illetően, amely figyelmeztetésük szerint sokkoló és érzelmileg is megrázó lesz.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu