Breaking! Bejelentették a Kingdom Hearts 4-et, itt az első trailer a Square Enix új RPG-jéről! [VIDEO]

A következő fővonalbeli Kingdom Hearts-játék, a Kingdom Hearts 4 már fejlesztés alatt áll, jelentette be a Square Enix vasárnap a franchise 20. évfordulójára rendezett élő közvetítés során. A Kingdom Hearts 4 új trailere megerősíti, hogy Sora, Donald és Goofy visszatér egy vadonatúj kalandban, és a Square Enix szerint „egy epikus új történetben”, a Lost Master Arcban.

 

A Kingdom Hearts 4 első trailere bemutatja a Quadratumot, amely bár nagyon hasonlít Tokióra, a Square Enix leírása szerint egy „kiterjedt város, amely egy olyan gyönyörű, realisztikus világban helyezkedik el, amilyet a Kingdom Hearts sorozatban még soha nem láttunk”. A trailerben a Kingdom Hearts-rajongók megismerkedhetnek Strelitziával, egy új karakterrel is.

A Square Enix nem jelentette be a Kingdom Hearts 4 megjelenési dátumát vagy platformjait.

A Square Enix egy külön játékot is bejelentett, a Kingdom Hearts Missing Linket, amely Android és iOS eszközökre készül. A mobiljátékban a Kingdom Hearts 3 Scala ad Caelum világában játszódó kalandok és a Heartless elleni harcok várnak ránk. A Kingdom Hearts Missing Link a Square Enix szerint egy új, eredeti történetet fog tartalmazni, de szinte biztos, hogy a Kingdom Hearts 4 történetéhez kapcsolódik majd. A Kingdom Hearts Missing Link megjelenési dátummal nem rendelkezik, de a játék zárt bétatesztjét 2022-re tervezik.

A Kingdom Hearts 3 2019-ben jelent meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, majd 2021-ben Windows PC-re és idén év elején Nintendo Switch-re is megjelent. A franchise harmadik főjátéka több spinoffból és mellékszálból származó, évekig tartó, összetett történetszálakat próbált összefűzni, a főszereplők Sora, Riku és Kairi, valamint a több tucat Disney-karakter, akik ellen és mellett harcoltak az elmúlt két évtizedben.

A Square Enix bejelentésében a Kingdom Hearts 4 kapcsán Ichiro Hazama, a sorozat márkamenedzsere a következőket mondta: „Szeretnénk megköszönni a rajongóknak az évek során nyújtott támogatásukat, és alig várjuk, hogy megtapasztalják mindazt, ami Sora számára még hátravan.”

„Megtiszteltetés számunkra, hogy két évtizede együtt dolgozhatunk Tetsuya Nomurával és csapatával, hogy bemutathassuk ezeket az eredeti történeteket a felfedezésről, bátorságról és barátságról” – tette hozzá Nana Gadd, a Walt Disney Games igazgatója. „Ez a bepillantás Sora következő kalandjába csak a kezdet – alig várjuk, hogy többet is megmutathassunk, ha eljön az ideje.”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)