M. Night Shyamalan újra forgat, méghozzá ígéretes szereposztással!

MOZI HÍREK – A tavalyi, mérsékelten sikeres Idő című filmjét követően M. Night Shyamalan, a kultikus rendező megkezdte új filmje, a Knock at the Cabin forgatását.

 

 

Mintha tegnap történt volna, amikor M. Night Shyamalan 1999-ben bemutatta A hatodik érzék című, ma már legendás hírű flmjét. Most, több mint két évtizeddel később a 15. nagyjátékfilmje, a Knock at the Cabin forgatását kezdte el. Miután tavaly vegyes kritikákat kapott az Idő című filmjével, a rendező nem vesztegette az időt (haha), és el is kezdett munkálkodni a következő dobásán, bár, ahogyan az valószínűleg várható volt, az új filmről jelenleg nagyon keveset tudni néhány szereplő nevén kívül.

Bár időnként melléfogott, Shyamalan az egyik legérdekesebb rendező a szakmában.

A csavarok mestere, aki az elmúlt két évtized legmeglepőbb és legsokkolóbb filmes befejezéseit hozta. Aligha kétséges, hogy a Knock at the Cabin egy újabb nyugtalanító és rémületes történet lesz, amely a záró felvonásban felborítja a nézői elvárásokat; Shyamalan a Twitter-fiókján keresztül örömmel jelentette be, hogy a film forgatása megkezdődött.

A Knock at the Cabin a jelenlegi tervek szerint 2023. február 23-án érkezik a mozikba, és olyan színészek játszanak benne, mint a Harry Potter-sztár Rupert Grint, A galaxis őrzőiből és a Szárnyas fejvadász 2049-ből ismert Dave Bautista és A Mátrix: Feltámadásokban látott Jonathan Groff; valamint Ben Aldridge, William Ragsdale és Nikki Amuka-Bird. A film címe és az elejtett információ-morzsák alapján úgy tűnik, hogy a történet a rendező által általában kedvelt sci-fi horror színtérre csúszik majd át, de mivel cselekmény részleteit nem tudni, csak várni lehet, hogy mi derül ki a filmből a bemutatóhoz közelebbi időpontban.

A Knock at the Cabin egy újabb lehetőség lesz Shyamalan számára, hogy egyedi látásmódját munkába állítsa.

Akár egy újabb Hatodik érzék élményt nyújt, akár néhány más filmjének közepes kategóriájában landol, kétségtelen, hogy a mozi pár órás szórakozást nyújt majd a legnagyobb rajongóinak, amikor jövő februárban érkezik. Addig is Shyamalan producerként tevékenykedik az Apple TV+ Servant című sorozatában, amelynek jelenleg a harmadik évadánál tart, és producere az új The Vanishings at Caddo Lake című thrillernek. Persze, aki szeretne elmerülni a korábbi slágereiben, akkor annak egyik vagy másik streaming szolgáltatáson érdemes keresgélnie.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu