Csak nem befejezte M. Night Shyamalan következő filmjének forgatását?!

MOZI HÍREK – M. Night Shyamalan bejelentette, hogy befejeződött következő filmjének forgatása, amelyben Dave Bautista és Rupert Grint is szerepel.

 

 

Úgy tűnik, lezárult a Knock at the Cabin forgatása. M. Night Shyamalan következő nagyjátékfilmjéről ugyanakkor még nem sok mindent árultak el. Shyamalan általában visszafogja magát, hogy a filmjei cselekményének részleteit a bemutató előtt elárulja, de a Knock at the Cabinról annyit tudni, hogy a mozit egy az apokalipszis idején játszódó, négy fal közötti betöréses horrorfilmként írják le.

A Knock at the Cabin igencsak szilárd szereplőgárdával rendelkezik.

Dave Bautista (A galaxis őrzői, Szárnyas Fejvadász 2049) mellett Rupert Grint (Harry Potter, Servant), Nikki Amuka-Bird (Idő, The Outfit), Ben Aldridge (Pennyworth, Bolhafészek) és Jonathan Groff (Mindhunter, Mátrix: Feltámadások) játszik. Amikor a főszereplő kiválasztására került sor, Shyamalan tudta, hogy Bautistát kell választania a színésznek a Szárnyas Fejvadász r 2049-ben nyújtott alakítása alapján.

„Nagyon megfogott, amit Denis [Villeneuve] és Dave [Bautista] a Blade Runner [2049] azon jelenetében csináltak. Az a mozdulatlan erő, amit sugárzott” – mondta korábban Shyamalan a THR-nek.

„Van egyfajta mozdulatlanság, amikor nem csinálsz semmit; mindent csinálsz, és mégis mozdulatlan vagy. A tested minden sejtje azt teszi, amit tennie kell, ha valamit helyesen gondolsz. És Dave ezt az egész filozófiát testesítette meg abban a jelenetben… Akkor még nem tudtam, hogy ki ő, és megragadt a fejemben. Szóval amikor jött ez a forgatókönyv, azt gondoltam: >>Úgy tűnik, van egy srác, aki el tudja játszani ezt az óriási emberi lényt, és el tudja játszani a csendet.<<. Így hát megkértem Dave-et.”

Elárulva, hogy ennek a bizonyos forgatókönyvnek a megírása jóban-rosszban gyerekjáték volt, Shyamalan hozzátette: „Nem tudom, hogy ez mit jelent, szóval érdekes lesz látni a végén, de ez a leggyorsabb forgatókönyv, amit valaha írtam. A Jelek volt a leggyorsabb forgatókönyv, amit előtte írtam. Nem tudom, hogy ez a mivel függ össze, de majd meglátjuk. Nagyon élveztem, és nagyon érzelmes.”

Shyamalan legutóbbi filmje, az Idő elég felemás fogadtatást kapott, így itt az ideje, hogy az elgondolkodtató és megrázó filmek mestere újfent remekművet alkosson.

A Universal Pictures a Knock at the Cabin 2023. február 3-án kerül a mozikba.

Forrás: Twitter, The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu