Kill Bill: Vol. 3 – Cselekmény, szereposztás és minden más, amit tudunk a lehetséges filmről

FILMELŐZETES – Kill Bill: Vol 3 Quentin Tarantino lehetséges teendőinek listáján szerepel, de még nem készült el, egyelőre biztosan még tervbe sincs véve. Íme minden, amit eddig tudunk az esetleges projektről!

 

 

Quentin Tarantino filmrendező már évek óta játszik a gondolattal, hogy leforgatja a híres Kill Bill-sorozat harmadik részét. Korábbi interjúkban az Oscar-díjas rendező is érdeklődését fejezte ki, hogy megvitassa néhány ötletét a Kill Bill folytatásával kapcsolatban.

 

Kill Bill: Vol. 1 2003-ban jelent meg, és Uma Thurman egyik legjelentősebb alakításában, a Menyasszony szerepében tűnt fel. A Kill Bill: Vol. 2 2004-ben jelent meg, és mind a kritikusok, mind a pénzügyiek elismeréssel fogadták. A Menyasszony küldetése, hogy megölje a Halálos Vipera bérgyilkos osztag többi tagját és Billt, a Kill Billben is folytatódott: Vol. 2, és amikor sikerült elérnie Billt, megdöbbentő felfedezést tett: lánya, B.B., akiről azt hitte, hogy meghalt, miután az esküvőjén fejbe lőtték, életben van, és Bill nevelte fel. A menyasszony méltó volt a film címéhez, amikor a híres Ötpontos tenyérrobbanó szív technikával megölte Billt, és elmenekült, hogy új életet kezdjen a lányával.

Annak ellenére, hogy a Kill Bill: Vol. 2 lezárta a menyasszony történetét, és beteljesítette ígéretét, hogy, nos, megöli Billt, Tarantino a film megjelenése óta egy harmadik film terveit is sejteti. A filmrendező foglalkozott a Kill Bill rendezésének gondolatával: Vol. 3 című filmről a The Joe Rogan Experience podcastben adott interjújában, amit itt láthattok:

 

 

 

Lesz valami a Kill Bill Vol. 3-ból?

 

Ha a Kill Bill: Vol. 3 kapcsán a filmkészítő a legutóbbi San Diego-i Comic-Conon megjegyezte: „Soha ne mondd, hogy soha, majd meglátjuk”. Az ehhez hasonló megjegyzések, amelyeket Tarantino az évek során többször is belecsempészett a vitába, táplálják kultikus rajongótáborának türelmetlenségét a film megvalósulása iránt. Bár az elmúlt hónapok nem hoztak újabb megerősített frissítéseket a Kill Bill: Vol. 3, az új pletykák szerint Quentin Tarantino célja, hogy ez a történet újra képernyőre kerüljön, és ez előbb-utóbb meg is fog történni.

Mivel Tarantino nyilvánosan kijelentette, hogy csak tíz filmet fog készíteni, a hátralévő szám egyre csökken, főleg, hogy a Volt egyszer egy… Hollywood volt a kilencedik. Másrészt Tarantino tíz filmet készített; az első két Kill Bill-filmet egynek tekinti, mert egyetlen hosszú filmnek szánta őket. Mivel csak két Kill Bill-film van, elképzelhető, hogy egy harmadikat is beledob ugyanebbe a műfajba, és az első kettő folytatásának nevezi. A rajongóknak még várniuk kell, hogy megtudják, vajon a Kill Billt egyetlen alkotásnak tekinti-e, mert ez az egyetlen legitim Tarantino-film, amelynek van folytatása.

Közel húsz évvel a Kill Bill után: Vol. 1 után azt gondolhatjuk, hogy talán már túl késő a folytatáshoz. Azonban a közelmúltban más, örökölt folytatások sikere arra késztetheti a filmkészítőt és a stúdiót, hogy továbblépjen.

 

 

Kill Bill Vol. 3: A cselekmény – „Kill Beatrix”?

 

Van azonban némi utalás a kardforgató menyasszony halálos bosszújáról szóló történet lehetséges harmadik részére, kezdve a pletyka eredeti forrásával. A Menyasszony a lánya (Ambrosia Kelley) szeme láttára gyilkolja meg Vernita Greent (Vivica A. Fox) a Kill Billben: Vol. 1. című filmben, és üdvözli a lányt, hogy bosszút álljon, ami elvarratlan szálak lezárásáért kiált. „Nem állt szándékomban ezt előtted megtenni. Ezért sajnálom. De a szavamat adhatod. Az anyád megérdemelte. Ha felnősz, és még mindig bosszúvágyat érzel emiatt, várni foglak” – mondja a Menyasszony.

Az IndieWire szerint Bell és a Menyasszony lánya, B.B. Kiddo (Perla Haney-Jardine) már majdnem 20 évesek, ami ideális kor ahhoz, hogy a 45 éves Uma Thurmannel szembeszálljanak egy Hanzo-kardokkal vívott veszélyes küzdelemben. Tarantino erről a Comic-Conon is beszélt:

„Uma nagyon szeretné ezt megtenni, és időnként beszélünk is róla. Majd meglátjuk, mi lesz, ha Vernita lánya elég idős lesz ahhoz, hogy megölje őt.”

Thurman szerint a Kill Bill: Vol. 3 semmihez sem fog hasonlítani, amit a rajongók eddig láttak. Mivel rengeteg őrült rajongói ötlet kering a levegőben – kezdve attól, hogy Bill még mindig életben van, ami a színész David Carradine 2009-es halálát figyelembe véve nehéz lenne összehozni – egészen addig, hogy a film a Ponyvaregény univerzumába költözik. Tarantinónak nem lesz könnyű dolga, hogy meglepje a film hatalmas rajongótáborát.

 

 

Kill Bill Vol. 3: A szereplők

 

Ha a Kill Bill: Vol. 3. megtörténik, Quentin Tarantino már meg is találta a megfelelő színészt A menyasszony lányának megformálására. Képzeljük el, hogy A menyasszony és lánya, B.B. 20 évig békében élnek, majd ez az egész elpusztul, a menyasszony és B.B. pedig elmenekül. A kilátás, hogy Uma Thurman és lánya, Maya Hawke egy filmben szerepeljen, izgalmas lenne.

Maya Hawke, a Stranger Things Robin szerepéről ismert színésznő, aki Uma Thurman valódi lánya, érdeklődést mutatott, hogy részt vegyen Quentin Tarantino filmrendező régóta pletykált folytatásában, a Kill Billben: Vol. 3. Tarantino halálos bosszúhadjáratának rajongói dicsérték Maya Hawke gondolatát a szerepre, és bár a színésznő tisztában van az ilyen spekulációk ostobaságával, kijelentette, hogy örülne a lehetőségnek.

Vivica A. Fox felkeltette az érdeklődést Quentin Tarantino Kill Bill Vol. 3. filmje iránt, és az NME-nek elmondta, hogy szívesen látná Zendayát Vernita Green lányának szerepében, ha a korábbi színésznő, Ambrosia Kelley nem térne vissza a még cím nélküli folytatásban. A Fox rajongói szereposztási javaslata nagy port kavart, és végül Zendayához is eljutott, aki az Empire magazinnak elmondta, hogy hálás az említésért.

 

 

Megjelenési dátum

 

Uma Thurman beszélt a harmadik Kill Bill-film lehetőségeiről, és nem számítunk rá egyhamar. Maga Beatrix ‘The Bride’ Kiddo a SiriusXM The Jess Cagle Show című műsorának adott interjújában nemrégiben cáfolta az ilyen pletykákat, mondván:

„Nem igazán tudok erről semmit sem mondani” – mondta. „Az évek során már párszor szóba került. Valóban volt rá gondolat, hogy megtörténik, de nagyon régen. Nem látom, hogy azonnal a láthatáron lenne.”

Mi csak reménykedhetünk, hogy Quentin Tarantino végre összekapja magát, és egyszer elindul az álomforgatás!

-theGeek-

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu