Újabb God of War Ragnarok sztorirészletek lepleződtek le

A Sony új szinopszist tett közzé a készülő God of War Ragnarok történetéről, így a rajongók máris képet kaphatnak arról, hogy mire számíthatnak a játéktól.

 

A God of War rajongók több éves várakozás után végre bejelölhetik a God of War Ragnarok megjelenési dátumát a naptárukban. November 9-én a PS4-en és PS5-ön játszók belevethetik magukat Kratos legújabb kalandjába, amelyről tudjuk, hogy az északi mitológia saga utolsó darabja lesz. Hogy mi lesz a vége, még nem tudni, de addig is a Sony egy új szinopszist tett közzé a PlayStation Store-ban, amely a God of War Ragnarok történetét magyarázza el.

„A Fimbulwinter már javában tart. Kratosnak és Atreusnak mind a kilenc birodalomba el kell utaznia válaszokat keresve, miközben az asgardi erők a világ végét jelentő, megjósolt csatára készülnek. Útközben lenyűgöző, mitikus tájakat fedeznek fel, és félelmetes ellenségekkel néznek szembe északi istenek és szörnyek formájában. A Ragnarök fenyegetése egyre közelebb kerül. Kratosnak és Atreusnak választania kell saját biztonságuk és a birodalmak biztonsága között” – olvasható az új PlayStation Store szinopszisban. Ezen információk nagy része már sejthető volt a God of War Ragnarok trailereiben látottak alapján, de ettől függetlenül jó, hogy van egy frissített cselekményösszefoglaló.

A szinopszis rámutat néhány fő fenyegetésre, amellyel Kratos és Atreus a God of War Ragnarok-ban szembesülni fog, nevezetesen a horizonton közelgő címadó Ragnarok apokalipszisre és a velük harcolni kívánó „asgardi erőkre”. A szóban forgó asgardi erők egyike Thor, a mennydörgés istene, akit az új játék fő antagonistájaként mutattak be. Érdekes lesz látni, hogy milyen más asgardi karakterek bukkannak fel a God of War Ragnarökben, és hogy maga Odin megjelenik-e vagy sem.

A God of War Ragnarok kilenc birodalma rengeteg környezeti változatosságot és egyedi látnivalót biztosít majd a játékosok számára az utazás során. A szóban forgó kilenc birodalom Alfheim, Asgard, Helheim, Jotunheim, Midgard, Muspelheim, Niflheim, Svartalfheim és Vahaeim. A God of War Ragnarok megjelenéséig valószínűleg további trailerek is érkeznek majd, amelyek a Kilenc Birodalom további részeit mutatják be, de a rajongóknak talán még várniuk kell a megjelenésig, hogy mindet láthassák.

Jelenleg a God of War Ragnarok megjelenési dátuma november 9-re van kitűzve. Azonban bármikor előfordulhat, hogy a játék egy későbbi időpontra csúszik, így a rajongóknak ezt szem előtt kell tartaniuk. A jó hír az, hogy a Sony úgy tűnik, biztos benne, hogy a God of War Ragnarok tartani fogja a megjelenési dátumot, megnyitotta az előrendeléseket és gyorsan elfogyott a speciális God of War Ragnarok Jotnar Edition, így a rajongók nyugodtan bekarikázhatják a naptárukban a november 9-ét.

A God of War Ragnarok november 9-én jelenik meg PS4-re és PS5-re.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu