Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem: posztapokaliptikus vadnyugat [VIDEO]

Exkatonából lett farmer és mechpilóta egy poszt-apokaliptikus Délnyugat-USA régióban.

 

Az Annapurna Interactive a minap egy közvetítés során több játékról is lerántotta a leplet, és a The Lost Wild a mai hírekben szintén közéjük tartozott. Most viszont a Dinogod (vagy a talán felejtendő trendet követve DINOGOD…) játékáról van szó, de a nevükkel ellentétben itt nem dinoszauruszokról lesz szó, hanem egy váll mögötti kamerával rendelkező, háromdimenziós akcijátékról. Ebben a meches harcokat és a testreszabást ötvözték a farmolással és a bázis építéssel.

Főszereplőnk egy Clem névre hallgató, lelkileg összetört, de mégis erős exkatona, egy háborús veterán, aki a harcokban még mindig megállja a helyét és a mechkezelés sem esik nehezére. Igyekszik a bűntudatától megszabadulni, hogy a vörös területen (Red Expanse), a poszt-posztapokaliptikus amerikai délnyugaton képes tudjon talpon maradni. A mechünk a Desert Raptor MKII, ami nem gyenge. Eléggé szépen testre lehet ezt a harci járművet szabni, így közelharcra jó, nagy erejű fegyvereket, gőzmeghajtású hidraulikus támadásokat, robbanó tölteteket is fel lehet tenni rá. Védelmi rendszerek is vannak: gyors löketet adó rakéták, dashelésre képes rakéták, és védelmi pajzsot is pakolhatunk rá.

A vörös terület egy gazdag farmrégió, amit veszélyes vadállatok és bűnözők fenyegetnek. A kormány (ami megmaradt belőle) az igazságszolgáltatást a Clemre hasonlító profikra bízta. A kincsvadászok szabadon üldözhetik a célpontjaikat, és Clem is mindenen átküzdi magát, hogy a célpontjait elkaphassa. Clem egy izolált, leharcolt garázsba fut, ami remek főhadiszállása lesz. Vizet és áramot kell bekötni, élelmiszert kell termelni és enni, lőszert is gyártanunk kell, nem beszélve az üzemanyagról és az állatok felneveléséről. Sok potenciál van a helyszínben, de Clemmel együtt ennek is növekednie kell idővel.

Az igazán szokatlanul hosszú nevű Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem 2023-ban fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. A(z Xbox) Game Passban is elérhető lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu