Vicces reklámban népszerűsíti Rick és Morty a God of War: Ragnarokot [VIDEO]

Nézd meg Rick és Morty szerepjátékát Kratos és fia szerepében ebben a God of War reklámban. „Miért csinálunk bármit is? Pénzért? – Igen, de ezúttal nem.” – hallhatjuk az elmés párbeszédben.

 

A Rick és Morty 6. évadának vasárnapi premierje mellett megjelent promószpotban a duó Kratos és fia, Atreus szerepét „öltötte magára”, hogy az idei God of War: Ragnarokot népszerűsítse.

A reklámban Rick leborotválja a fejét, és vörös festékkel keni be az arcát, hogy Kratos ikonikus arctetoválását utánozza, mielőtt átadná a mindig féltő Mortynak egy játék íjat és nyilat, és átlökné őt egy portálon a Kilenc Birodalomba (az északi mitológia világai, amelyekben a 2018-as God of War és a folytatás játszódik). Ott Morty elszenvedi egy varjútámadás megaláztatását, miközben Rick megkaparintja Kratos Leviatán fejszéjét „és más, előre be nem jelentett fejlesztéseket”.

Miért történik mindez? Jó kérdés. „Miért kell nekünk bármit is tennünk, Morty?” – kérdezi Rick. „Pénzért?” – javasolja az unokája. „Igen, de ezúttal nem” – mondja a tudós nem túl meggyőzően.

Rick és Morty már korábban is reklámozott PlayStation játékot. 2019-ben a Death Strandingot parodizáló klipben tűntek fel. Morty jelenleg is játszható a Warner Bros. harcos MultiVersus című játékában.

A God of War: Ragnarok azon eltűnőben lévő kevés nagy videojátékok egyike, amelyek ragaszkodnak a 2022 végi megjelenési dátumhoz. PlayStation 4-re és PlayStation 5-re november 9-én jelenik meg. Gyanítom, hogy Rickhez hasonlóan mi is elég boldogan vetjük majd bele magunkat a Kilenc Birodalomba, amikor megérkezik.

Forrás: Polygon

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu