Ryan Reynolds új Disney park alapú filmet fejleszt a Felfedezők és Kalandorok Társaságával

MOZI HÍREK – Ryan Reynolds, aki már számos hatalmas franchise részese volt, egy újabbat szeretne elindítani egy Disney Park alapú Society of Explorers and Adventurers filmmel.

 

Ryan Reynolds lehet, hogy mostanában egy kis szünetet tartott, de a nemrég bejelentett Deadpool 3, a Netflixen készülő Red Notice folytatásaiban játszott szerepeivel, most pedig a Strange World társrendezőjével, Qui Nguyen-nel állt össze, hogy egy The Society of Adventurers and Explorers című filmet fejlesszenek. A SEA egy olyan fiktív karakterekből álló csoport, amely évtizedek óta szerepel a Disney vidámparkjai között, és a The Hollywood Reporter szerint ez egy újabb hatalmas franchise lehet, amely egy Disney-parki attrakcióból származhat.

A Felfedezők és Kalandorok Társasága már készül Disney+ sorozatként, de ez az új projekt ettől különálló lesz, bár mindkettő középpontjában a csoport áll majd, akiket állítólag 1538-ban alapítottak az olaszországi Porto Paradisóban, és művészekből, tudósokból és felfedezőkből állnak, akik a világot járva felfedezéseket tesznek és kalandokat élnek át. Ezek közül az emberek közül sokan megemlítettek már különböző Disney-parki utazásokban, például Harrison Hightower III a Terror Tornyában, Barnabas T. Bullion a Big Thunder Mountain Railroadban, és Dr. Albert Falls a Jungle Cruise-ban, amely maga már egy saját filmes franchise-t is berúgott Dwayne Johnson és Emily Blunt főszereplésével.

Reynolds és Nguyen új filmje, amely Reynolds Maximum Effort nevű bannere alatt fog készülni, potenciálisan csatlakozhat a Ron Moore által fejlesztett tévésorozathoz, amely egy közös univerzum része lesz. A Big Thunder Mountain Railroad és a Tower of Terror kirándulásokon alapuló filmekkel, valamint a tavalyi Jungle Cruise filmmel együtt úgy tűnik, Reynolds egy újabb nagy Disney-franchise-ba kerülhet. Ha van valaki, aki valószínűleg képes lesz egy ilyen franchise-hoz közönséget vonzani, akkor Ryan Reynolds minden bizonnyal az egyik legjobb ember a feladatra.

Ha a világ legnagyobb filmes franchise-airól van szó, a Walt Disney Company büszkélkedhet a világ két legsikeresebb franchise-ával: a Star Wars, a Marvel Cinematic Universe, az Avatar és még sorolhatnánk. Azonban bár a Disney fenomenális sikert aratott a Karib-tenger kalózai-filmekkel, és a 2021-ben debütáló Dzsungelkirándulás a Covid-járványt figyelembe véve elfogadható sikert aratott, nem minden film, amely az egérház valamelyik népszerű vidámparki attrakcióján alapul, élvezte ugyanezt a fajta reakciót.

A filmek közül a kukába került többek között a Country Bears, a Mission to Mars, a Tomorrowland és a The Haunted Mansion, bár ez utóbbi hamarosan újabb esélyt kap a dicsőségre. Hogy a Felfedezők és Kalandorok Társasága potenciális világjáró kalandja elég lenne-e ahhoz, hogy egy új, a Kalózok-sagához hasonlóan sikeres franchise-t indítson el, az idővel kiderül, de ugyanannyi esély van arra is, hogy egy újabb költséges Disney-bomba lesz belőle.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu