Menu

Sasha Grey is felbukkan a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty-ben

A korábban pornószínésznőként tevékenykedő Grey azóta már színésznőként, modellként, íróként, illetve zenészként tölti az idejét, és most már az is biztos, hogy a játékiparba is lesz egy belépője.

 

Grey a CD Projekt RED tweetjét röviden és tömören kommentálta: „Sziasztok, Ash vagyok.” Ezzel megerősítette, hogy a Cyberpunk 2077 egyetlen kiegészítőjében, a PlayStation 4-et és az Xbox One-t már kihagyó Phantom Liberty-ben ezt a karaktert ő fogja játszani. Ash egy rádiós műsorvezető lesz egy új rádióállomáson, a 89.7 Growl FM-en. Az biztos már, hogy a hangját Grey (polgári nevén Marina Ann Hantz) kölcsönzi a karakternek, de még nem tudjuk, hogy a kinézetét is átveszi-e a CD Projekt RED (innentől csak CDPR-ként rövidítjük).

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty a lengyel stúdió bevallása szerint egy kém-thriller lesz, és ebben Johnny Silverhandnek is szerepe lesz. Keanu Reeves is visszatér, így az alapjáték után a kiegészítőben is az ő hangján és az ő kinézetével fogjuk látni „az ezüstkezű uraságot”, és utána a CDPR lényegében hátat fordít a saját engine-jének: írtunk már arról, hogy a Cyberpunk 2077 folytatást kap (továbbá új The Witcher-trilógia készül, illetve egy új IP, a Hadar is meg lett erősítve), ám nem a házon belül létrehozott REDengine-t, hanem az Unreal Engine 5-öt fogják használni.

Az új Cyberpunk játékról azt is hallottuk, hogy ezt egy új stúdió fogja kezelni, így nem a CDPR lengyel csapatai hozzák létre, hanem a CD Projekt Red North America, egy amerikai központú stúdió. Remélhetőleg ezzel a váltással a cég nem fog akkorát bukni a megjelenésekor mint az ólajtó (ugyansi a Cyberpunk 2077 PlayStation 4/Xbox One verziója majdhogynem játszhatatlan volt 2020 decemberében, három halasztás után… és írtunk arról, hogy az Unreal Engine 5-re váltással kapásból konzolon is tesztelni tudják majd a játékaikat).

A Cyberpunk 2077-ből már állítólag több mint 20 millió példány kelt el, és a Netflixen megjelent anime, a Cyberpunk: Edgerunners ebbe besegített (erről is írtunk).

Forrás: VGC

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu