Sasha Grey is felbukkan a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty-ben

A korábban pornószínésznőként tevékenykedő Grey azóta már színésznőként, modellként, íróként, illetve zenészként tölti az idejét, és most már az is biztos, hogy a játékiparba is lesz egy belépője.

 

Grey a CD Projekt RED tweetjét röviden és tömören kommentálta: „Sziasztok, Ash vagyok.” Ezzel megerősítette, hogy a Cyberpunk 2077 egyetlen kiegészítőjében, a PlayStation 4-et és az Xbox One-t már kihagyó Phantom Liberty-ben ezt a karaktert ő fogja játszani. Ash egy rádiós műsorvezető lesz egy új rádióállomáson, a 89.7 Growl FM-en. Az biztos már, hogy a hangját Grey (polgári nevén Marina Ann Hantz) kölcsönzi a karakternek, de még nem tudjuk, hogy a kinézetét is átveszi-e a CD Projekt RED (innentől csak CDPR-ként rövidítjük).

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty a lengyel stúdió bevallása szerint egy kém-thriller lesz, és ebben Johnny Silverhandnek is szerepe lesz. Keanu Reeves is visszatér, így az alapjáték után a kiegészítőben is az ő hangján és az ő kinézetével fogjuk látni „az ezüstkezű uraságot”, és utána a CDPR lényegében hátat fordít a saját engine-jének: írtunk már arról, hogy a Cyberpunk 2077 folytatást kap (továbbá új The Witcher-trilógia készül, illetve egy új IP, a Hadar is meg lett erősítve), ám nem a házon belül létrehozott REDengine-t, hanem az Unreal Engine 5-öt fogják használni.

Az új Cyberpunk játékról azt is hallottuk, hogy ezt egy új stúdió fogja kezelni, így nem a CDPR lengyel csapatai hozzák létre, hanem a CD Projekt Red North America, egy amerikai központú stúdió. Remélhetőleg ezzel a váltással a cég nem fog akkorát bukni a megjelenésekor mint az ólajtó (ugyansi a Cyberpunk 2077 PlayStation 4/Xbox One verziója majdhogynem játszhatatlan volt 2020 decemberében, három halasztás után… és írtunk arról, hogy az Unreal Engine 5-re váltással kapásból konzolon is tesztelni tudják majd a játékaikat).

A Cyberpunk 2077-ből már állítólag több mint 20 millió példány kelt el, és a Netflixen megjelent anime, a Cyberpunk: Edgerunners ebbe besegített (erről is írtunk).

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu