The Witcher: A New Saga Begins: kiderült, ki rendezi a játékot!

Megvan a készülő The Witcher: A New Saga Begins rendezője, de a CD Projekt RED projektjéről még nem sok minden mást tudni.

 

 

Sebastian Kalemba ma személyes Twitter-fiókján keresztül megerősített egy szakmai karrierje szempontjából nagyon jó hírt. Ugyanis ő veszi át a The Witcher: A New Saga Begins rendezésének irányítását. Ez lesz a franchise új része, amely, ne feledjük, nem kapta meg a The Witcher 4 nevet.

„Én rendezem a The Witcher: A New Saga Begins-t.”

„Amióta a CD Projekt RED-hez csatlakoztam, hiszek abban, hogy semmi sem lehetetlen, és a léc magasra emelése, az érzelmes történetek elmesélése és a világok megteremtése az, amiért mi itt vagyunk. Büszke vagyok arra, hogy a CDPR része lehetek, és hogy egy ilyen tehetséges és szenvedélyes csapattal dolgozhatok.”

Kalemba nyolc évvel ezelőtt csatlakozott a Cyberpunk 2077 készítőihez, és végigjárta az animációs csapatot. Tavaly szeptemberben egy meg nem nevezett projekten a lengyel cég kreatív igazgatói szerepét vállalta el. Erről mond most le, hogy átvegye a CD Projekt RED jövőjének talán legambiciózusabb projektjének irányítását.

 

Mi a helyzet az új The Witcher-rel?

 

Habár most már egy arcot legalább kapcsolhatunk hozzá, az igazság az, hogy a projektről még mindig nagyon kevés a részlet. Ebbe minden beletartozik, ami a történetével  – az új trilógia ígéretén túl – , a forgatókönyvekkel és persze a megjelenési dátummal kapcsolatos. Annyit tudunk, hogy az Unreal Engine 5 grafikus motorra épül. De nézzük a helyzet jó oldalát! Még rengeteget spekulálhatunk ennek a szeretett IP-nek a jövőjéről…

The Witcher: A New Saga Begins nem az egyetlen készülő videojáték a franchise-tól.

Néhány napja a CDPR meglepett minket az első The Witcher remake-jének bejelentésével, amelyet a Fool’s Theory, az akció-szerepjáték sorozat veteránjaiból álló csapat fejleszt az alapoktól. Az említett címek mellett egyéb projektek is készülnek a lengyel cégnél már hetek óta.

Anélkül, hogy elhagynánk riviai Geralt világát, múlt pénteken röppent fel a hír, hogy Henry Cavill távozik a The Witcher című Netflix-sorozat főszerepéből.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."